Sensoring Success partnerprogramma

Sensoring Success partnerprogramma | Pushing the limits of communication technology | MCS

De doelstelling van het Sensoring Success Partner programma is om snel naar concrete, innovatieve en rendabele ‘Internet of Things’ toepassingen toe te werken die hele specifieke problemen oplossen voor overheid en bedrijfsleven. Gebruikmakend van Internet of Things technologie in het algemeen en Private LoRa in combinatie met ITalks technologie in het bijzonder.

Van idee en Proof of Concept naar een werkende installatie

Dat Internet of Things een enorme groeimarkt is, hoeven we u niet te vertellen. Miljarden apparaten, machines and wearables komen online. Het is voor een system integrator of reseller absoluut noodzaak om deze markt te betreden en daar een strategie voor te maken. Maak gebruik van onze kennis, ervaring, technische oplossingen. We geloven in de kracht van samenwerking. Dat ligt ten grondslag aan ons partnerprogramma Sensoring Success al.

Kennis uit diverse branches

Gerenommeerde bedrijven uit onder andere zorg, gebouwbeheer, retail en industrie hebben ondertussen hun kennis en expertise met succes geclusterd en rollen – na een succesvolle Proof of Concept (PoC) met hun eindklant – daarna hun toepassing uit. Met name in de zorg, logistiek en smart cities / buildings worden revolutionaire stappen gezet.
Bent u geïnteresseerd om Sensoring Success partner te worden? Meld u zich dan aan via info@mcs-nl.com o.v.v. ‘Sensoring Success’. We vertellen u er graag alles over.