Vacature Accountmanager IoT

Vacature Accountmanager IoT | Pushing the limits of communication technology | MCS

MCS groeit.
Ben jij onze nieuwe Accountmanager IoT?

Wat ga je doen?

Als accountmanager Internet of Things (IoT) ga je aan de slag met de verkoop van IoT-oplossingen aan onze klanten. Je adviseert onze klanten in de juiste hard- en software die hun oplossing tot een succes maakt. Je herkent opportuniteiten en kan deze kopiëren naar de markt. Zo zorg je voor new business. Verder onderhoud je een duurzame en lange termijn relatie met bestaande klanten. Je bent een teamspeler en een echte duizendpoot. Je bent de lijm tussen technisch specialist collega’s en met je ondersteunende collega’s van de verkoop binnendienst begeleid je een order op de juiste manier. Je bent voornamelijk het eerste aanspreekpunt voor klanten uit België en Luxemburg. Het betreft dus een zelfstandige, veelzijdige en uitdagende functie met ruimte voor ondernemersgeest en doorgroeimogelijkheden waarbij je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor het succesvol doorgroeien op de BeLux markt.  

Wat vragen wij?

  • Minimaal een professioneel bachelor werk- en denkniveau
  • Je vindt het een uitdaging om techniek te vertalen naar toepassingen waar mensen blij van worden
  • Je bent flexibel, ondernemend en besluitvaardig 
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal
  • Een commercieel gedreven persoonlijkheid 
  • Wonen in de ruime regio rond Vilvoorde 
  • Fulltime of minimaal 4 dagen per week beschikbaar

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende sales functie in een van de meest hippe vakgebieden (IoT) waarbij je een goed salaris ontvangt met bijbehorende voorwaarden als auto, bonus, groepsverzekering, telefoon, laptop, etc. We hebben ruimte voor zowel starters als meer ervaren kandidaten in deze functie.   

Waar ga je werken?

De organisatie MCS is een technologie-specialist in IoT hard- en software-oplossingen. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het leveren van diverse producten en diensten t.b.v. Industriële Internet of Things (IoT)-oplossingen. Voor de komende paar jaren is er gekozen voor een stevige groeistrategie in deze snel ontwikkelende markt. Hiervoor zijn we op zoek naar versterking  van ons huidige team. De organisatie kenmerkt zich door een klein team (ongeveer 20 medewerkers), verdeeld over Nederland en België, waarbij technische kennis, korte lijnen en gemakkelijke onderlinge communicatie de sleutelwoorden zijn tot snel reageren op de markt. Verder heerst er een betrokken, professionele, nuchtere en informele sfeer. 

Meer weten? 

In de functie van accountmanager word je aangestuurd door de commercieel directeur, Jasper den Hartog. Stuur je motivatie per mail naar j.den.hartog@mcs-nl.com inclusief je CV of een verwijzing naar jouw up-to-date LinkedIn profiel. Heb je extra vragen bel of mail dan met Jasper via j.den.hartog@mcs-nl.com of +31 6 45 64 62 77.