Vacature Sales Medewerker Binnendienst

Vacature Sales Medewerker Binnendienst | Pushing the limits of communication technology | MCS

MCS groeit. Ben jij onze nieuwe sales medewerker binnendienst?

Ben jij een sales professional die graag bijdraagt aan de slimme oplossingen van morgen?

Zoek jij een veelzijdige en uitdagende baan als echte spin-in-het-web?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

MCS

Wat ga je doen?

Als sales medewerker binnendienst zorg jij voor het goed verlopen van alle klantcontacten, bestellingen en het ondersteunen van commerciële activiteiten, de interne processen en diverse officemanagement taken. Je bent onderdeel van de afdeling verkoop-binnendienst (2 fte) waar we technische Internet of Things (IoT) oplossingen verkopen. Je krijgt van diverse collega’s ondersteuning in het opbouwen van je kennis. Hierbij ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten uit Nederland en België. Daarnaast wordt een proactieve houding verwacht in het meedenken in verbeteren van de huidige in- en externe processen. Het betreft dus een zelfstandige, veelzijdige en uitdagende functie met ruimte voor ondernemersgeest en doorgroeimogelijkheden waarbij je samen met je andere collega verantwoordelijk bent voor het succesvol functioneren van de afdeling verkoopbinnendienst, welke als spin-in-het-web een belangrijke rol voor de organisatie heeft.

Wat vragen wij?

We verwachten van je dat je:

  • In bezit bent van een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau 4 of gelijkwaardige werkervaring;
  • Flexibel bent, ondernemend en besluitvaardig;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden hebt;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Een commercieel gedreven persoonlijkheid;
  • In de omgeving Rotterdam (Noord) woont;
  • Fulltime beschikbaarheid, betreft een zwangerschapsvervanging met mogelijke verlenging.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende sales functie in de binnendienst waarbij je een goed salaris ontvangt welke afhankelijk is van je werkervaring.

Waar ga je werken?

“De missie van MCS is om met onze oplossingen het dagelijks werk en leven van mensen beter en leuker te maken. Complexe techniek wordt door ons eenvoudig gemaakt. Met impact voor iedereen”. MCS is gespecialiseerd op het gebied van Managed Private IoT netwerken, zoals Private GSM, Private LTE (4G) en Private LoRa. Dankzij de technische ondersteuning in het voortraject, tijdens de uitvoer en na oplevering (in de vorm van 24*7 SLA’s) wordt de klant ontzorgd. MCS faciliteert haar partner kanaal met opleidingen en ondersteuning om succesvol de Private LTE (4G) technologie uit te rollen. Meer dan 400 Private Mobile netwerken zijn door MCS samen met haar partners geleverd en geïnstalleerd. Voor de komende paar jaren is er gekozen voor een stevige groeistrategie in een snel ontwikkelende markt. Hiervoor zijn we op zoek naar versterking ter uitbreiding van het huidige team. De organisatie kenmerkt zich door een klein team (ongeveer 20 medewerkers), waarbij technische kennis, korte lijnen en gemakkelijke onderlinge communicatie de sleutelwoorden zijn tot snel reageren op de markt. Verder heerst er een betrokken, professionele, nuchtere en informele sfeer.

Meer weten?

In de functie van sales medewerker word je aangestuurd door de commercieel directeur. Als je wilt solliciteren kun je eenvoudig mailen. Een uitgebreide brief is niet nodig, je kunt gewoon een mail met je motivatie sturen. Wel ontvangen we graag een overzicht van je werkverleden. Een goed bijgewerkt LinkedIn profiel is ook voldoende. Mail: verkoop@mcs-nl.com of bel voor vragen met Jasper den Hartog +31884375510