Value Added Distributor Kerlink in de Benelux

Value Added Distributor Kerlink in de Benelux | Pushing the limits of communication technology | MCS

Kerlink verdiept de samenwerking en benoemt MCS als Value Added Distributor in de Benelux.

“Kerlink is verheugd met de samenwerking met MCS, die expertise en toegevoegde waarde biedt, welke de implementatie van LoRaWAN-netwerken in de Benelux duidelijk versnellen”, zegt Ermeline Lebon, Global head of channel sales bij Kerlink.De verticale oplossingen brengen onmiddellijke en substantiële voordelen, gebruikmakend van het lage energieverbruik en de langeafstandsmogelijkheden van de LoRa-technologie.”

Vanuit Kerlink is de keuze voor deze verdiepte samenwerking onderdeel van de strategie om het netwerk met toegevoegde waarde distributeurs (VAD) te laten groeien. Het doel is de marktpenetratie van LoRaWAN-technologie voor publieke netwerken te versnellen. Met strategische partners die verticale end-to-end-oplossingen bieden en een sterke lokale aanwezigheid hebben in hun markten. Er bestond reeds een jarenlange partnerschap tussen MCS en Kerlink. De Kerlink Wirnet iFemtocell indoor LoRa Gateway en Kerlink Wirnet outdoor LoRa basestation bieden organisaties hun eigen privé LoRa-netwerk.

MCS heeft vanaf de begindagen van LoRaWAN met verschillende IoT-oplossingen providers gewerkt.” aldus voormalig MCS CCO Jasper den Hartog. “Kerlink was toen de betrouwbaarste partner voor LoRaWAN-infrastructuren en dat hebben ze jaar in, jaar uit bewezen. Dergelijke partnerschappen ondersteunen ons in onze groeistrategie

MCS is een technologie-specialist en een ontwikkelaar van IoT-hardware die haar klanten 24 x 7 beheerde platforms biedt. MCS ontwikkelt, installeert en beheert ook private IoT-netwerken, zoals Private LoRa, Private GSM / GPRS en Private LTE. De ITalks LoRaWAN server biedt managed services en is ontworpen voor robuuste, professionele LoRaWAN-omgevingen. Het biedt extra functies die het beheer van de LoRa-infrastructuur vereenvoudigen.