MANAGED INDUSTRIAL IOT SOLUTIONS – 12 MEI 2017, Rotterdam

MANAGED INDUSTRIAL IOT SOLUTIONS – 12 MEI 2017, Rotterdam | Pushing the limits of communication technology | MCS

Managed 3G, 4G en IoT zijn volop actuele thema’s. In deze kennissessie kwamen zowel oude analoge verbindingen als
​(veilige VPN) ​IP-verbindingen aan bod. Waar gaat het naar toe? En hoe beheer je nou je apparaten op afstand?

Een mooie mix van klantengroepen deelden hun ervaringen en legden hun vraagstukken voor: van system integrators en telecom​/ICT​-ers, tot business partners uit ​o.a. ​gebouwenbeheer​, toegangstechniek en water​ management. Velen hiervan hebben reeds ervaring met de MCS oplossingen als Advantech/Conel routers, Smartcluster en de recent ontwikkelende MCS Modem Emulator (MME).

We zagen volop interactie bij het vragenvuur. Met een eerlijke, ​no-nonsense ​en vermakelijke praktijkcase ​van Eddy Boer namens de Gemeente Zoetermeer over de MME ​
en een netwerklunch sloten we de​ze inspirerende​ middag af.

Beheer en veiligheid voorop

MCS specialiseert zich sinds 1997 in de Internet of Things-wereld en weet als geen ander hoe je apparaten via het (mobiele) netwerk kunt aansluiten op het Internet. Industriële processen, camera’s, toegangscontrole, regelaars voor gebouwen-, water- en energiebeheer, verkeersinstallaties zijn nog maar enkele voorbeelden van toepassingen waarvoor MCS een oplossing biedt.

Wilt u ook meer weten over de mogelijkheden van Industrial​ IoT voor uw eindklanten? Neem dan contact op met Frank Olsthoorn.