MCS Whitepapers

MCS Whitepapers | Pushing the limits of communication technology | MCS

Duik dieper in de IoT technologie met onze inspirerende whitepapers.

Het delen van onze kennis, dat vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij verschillende inspirerende whitepapers voor je gemaakt waarin we dieper ingaan op IoT en (private) netwerken. In die documenten ontdek je alles over verschillende netwerkoplossingen zoals Private LTE en LPWAN. Een stappenplan voor IoT projecten en tips van grote organisaties om te starten met IoT ontbreken ook niet in onze whitepaper collectie.

Smart Building – hoe optimaliseer je een gebouw met data?

Deze whitepaper legt het concept Smart Building stap voor stap uit. Het gaat in op de verschillende toepassingen en voordelen van slim gebouwbeheer. Daarnaast wordt de veiligheid en de infrastructuur
van Smart Building behandeld. Ook vind je een uitgebreid stappenplan met alle zaken waar je rekening mee moet houden als je hebt besloten dat je gaat starten met slim gebouwbeheer.

Vraag de whitepaper aan

MCS

Schiphol loopt voorop in digitalisering met Private LoRa netwerk

Hoe heeft Amsterdam Schiphol Airport de keus gemaakt voor een Private LoRa netwerk? Wat verwachten zij nu en in de toekomst te kunnen bereiken met dit netwerk? Welke aandachtspunten hebben zij voor organisaties die ook een eigen IoT oplossing overwegen? In deze whitepaper vertellen MCS en Schiphol je alles wat je wilt weten over het Private LoRa netwerk op de luchthaven.

Vraag de whitepaper aan

MCS

AxionContinu klaar voor toekomst met veilig en stabiel Private LTE netwerk voor hun primaire zorgproces

Hoe verzekert een zorginstelling zich van zijn eigen stabiele spraak- en dataverbinding voor hun primaire zorgproces? Woonzorgcentrum De Bijnkershoek van AxionContinu worstelde met dit probleem en riep de hulp en ervaring in van Stigho Electro en MCS. WiFi bleek niet geschikt voor hun primaire proces. Een stabiel, veilig en future proof Private LTE (4G) netwerk was wel de oplossing. Lees hun ervaring met Private LTE (4G) in deze whitepaper.

Vraag de whitepaper aan

MCS

LPWAN-technologie

Een vergelijking van de belangrijkste Internet of Things netwerken op basis van LPWAN-technologie, zowel Private als publieke IoT-netwerken. In deze whitepaper ontdek je alles over de verschillende type IoT-netwerken en LPWAN-technologie. Daarmee krijg je inzicht hoe je de juiste technologie kiest. Ook vind je er een stappenplan om IoT-projecten uit te rollen.

Vraag de whitepaper aan