5G antennes

Een 5G antenne, wordt vaak gezien als kostenpost voor de totale toepassing, maar dit zou het nooit moeten zijn. Een 5G antenne kan namelijk het verschil maken tussen een goede of slechte verbinding.

HOE KIES JE HET BESTE EEN 5G ANTENNE?

Een quick guide en een document over hoe antennes in de praktijk optimaal werken, kun je downloaden vanuit het kader Algemene antenne info.

Poynting legt in onderstaand webinars uit hoe je van een 4×4 MIMO oplossing maakt met verschillende soorten 5G antennes. Hierdoor worden verschillende datastromen over de verschillende zend- en ontvangstantennes verzonden.

Webinar 1: 4×4 MIMO oplossing met 2×2 MIMO antennes

Webinar 2: 4×4 MIMO oplossing met SISO antennes

Webinar 3: 4×4 MIMO oplossing met indoor antennes

MCS LEVERT EEN COMPLEET ASSORTIMENT 5G-ANTENNES VOOR DIVERSE TOEPASSINGEN

  • molest proof antennes
  • richtantennes / directionele antennes
  • omni-directionele antennes
  • plakantennes
  • magneetvoet-antennes
  • ‘stubby’ antennes

Naast de antennes kunnen we je ook de juiste bekabeling en connectoren leveren. Desgewenst kunnen we dit op maat assembleren, zodat je de juiste oplossing hebt voor jouw probleemlocatie.

MCS RADIO ENGINEERS VOOR TECHNISCHE SUPPORT

Meten = weten. Heb je een probleemlocatie? Schakel dan de MCS radio engineers in om je te helpen. Zij kunnen namelijk een site survey uitvoeren. Met de rapportage hiervan kan je beter bepalen welke type antenne het beste bij jouw situatie past. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden.

Liever zelf meten? Dit is ook mogelijk met de MCS Test & meet apparatuur.

Alle antennes in Nederland

Wist je dat je in het Antenneregister ziet waar in Nederland antennes staan en wat voor antennes dit zijn? Het gaat hierbij om vast opgestelde antenne-installaties met een zendvermogen groter dan 10 decibel Watt (dBW).

Frequenties waarop een antenne opereert

De bekendste toewijzingen van frequenties in Nederland zie je in een oogopslag op de frequentiespectrumkaart van het Agentschap Telecom. In België wordt het frequentieplan gepubliceerd in de nationale tabel voor toewijzing van frequenties.