NB IoT LTE-M routers/gateways

NB IoT LTE-M routers/gateways | Pushing the limits of communication technology | MCS

MCS heeft het compleetste assortiment mobiele routers met een oplossing voor elke toepassing op het gebied van machine-to-machine (M2M) of Internet of Things (IoT). Ook voor het NB IoT en LTE-M netwerk hebben we speciale mobiele routers.

Managed NB IoT LTE-M routers en gateways

Nagenoeg al onze mobiele routers kunnen uitgebreid worden met Managed platformen, zodat je ze altijd en overal op afstand kunt beheren:

Verder kunnen we je adviseren over de juiste SIM-kaarten en antennes, zodat je optimaal uitgerust bent.

MCS support / EDGE computing

Steeds meer mobiele routers ondersteunen zogenaamde EDGE computing technology. Daarmee is het mogelijk om software applicaties in de routers te draaien met als belangrijkste doel:

  • protocol conversie van ‘machinetaal’ naar IoT taal. Voorbeeld CANBUS of MBUS naar MQTT protocol of IP-communicatie;
  • data-overdracht naar een centrale computer te minimaliseren door lokaal in de router reeds analyses te doen;
  • MCS levert ook IoT gateways. Deze zijn specifiek ontwikkeld om makkelijke, plug & play IoT connectiviteit te realiseren met een specifiek apparaat. Dit terwijl mobiele routers in het algemeen ingezet worden als onderdeel van een IP-netwerk.

MCS support engineers en eigen SW ontwikkelaars zijn expert in EDGE computing technologie. Je kunt je SW applicatie door ons laten ontwikkelen en/of een maatcursus afnemen zodat je zelf een SW programma in de router kunt schrijven. Klik hier voor meer info.