Support

MCS heeft hoogopgeleide supportmedewerkers en radio engineers die u graag ondersteunen met de oplossingen en producten die we u geleverd hebben.

  • MCS levert 1e en 2e lijnssupport aan haar business partners.
  • MCS levert geen support aan eindklanten.

Wat u van ons kunt verwachten met betrekking tot service en support leest u in onderstaand document.

MCS service & support richtlijnen V3.0.pdf


ONDERSTEUNING VAN KLANTEN

MCS support is op de volgende manieren bereikbaar:

  • 24*7 via ons partner portaal. Hier treft u alle technische informatie inclusief de laatste firmware-versies van de diverse producten.
  • Per email naar helpdesk@mcs-nl.com. Geef daarbij zo gedetailleerd mogelijk de vraag aan en om welk product/dienst het gaat. Zo kunnen we uw aanvraag snel behandelen.
  • telefonisch op 088-437 55 55 (NL) of 02-2535 338 (BE) op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur.
  • indien u een SLA-overeenkomst heeft bij MCS, dan kunt u ons 24*7 bereiken op het telefoonnummer dat op uw contract staat vermeld.

mcs

VIDEO TUTORIALS

Op ons YouTube kanaal hebben wij veel video tutorials waarin we je snel op weg helpen. Hier vind je video’s die jou ondersteunen met o.a.

  • Configuraties van routers;
  • Instellen van features en dashboards;
  • Locaties, gebruikers en groepen aanmaken in de SensDesk Portal.

mcs

BETAALDE SUPPORT OP BASIS VAN SUPPORT PACKS
Support wordt verleend op basis van aan te schaffen support packs. Er wordt onderscheid gemaakt in basic en premium support. Basic support omvat eenvoudige ondersteuning zoals het helpen bij settings. Premium support omvat complexere ondersteuning zoals bijvoorbeeld het inrichten van geavanceerde ruling en dataverwerking. De packs variëren van 5 tot 100 uur. Hoe groter het support pack, hoe voordeliger het tarief.

Alle support activiteiten worden afgeboekt van het support pack en nauwkeurig bijgehouden. Klanten hebben zo inzicht in waar hun support pack aan is besteed.

Neem voor meer informatie en aanschaf van een support pack contact op met uw accountmanager of verkoop@mcs-nl.com.

mcs

REPARATIEVERZOEKEN EN RETOUREN
Reparatieverzoeken / Return Manufacturer Authorization (RMA) geeft u in het formulier hieronder aan.

Bij het niet juist aanleveren van de productdetails behouden we ons het recht voor om onderzoekskosten in rekening te brengen. Deze zijn € 50,- per half uur.

——————————

Soort aanvraag (selecteer juiste:)

Na indienen ontvangt u een e-mail met bevestiging van de ingevulde gegevens. Eventuele bijlages mailt u naar rma@mcs-nl.com