LoRa netwerkserver & management

LoRa netwerkserver & management | Value Added IoT distributie | MCS

Een Private LoRa-netwerk is ontwikkeld door Kerlink en volkomen afgeschermd. Je bepaalt zelf wie toegang heeft tot jouw netwerk. Maar hoe beheer je de data en de LoRa netwerkserver?

Zelf volledig in controle met LoRa netwerkserver

De data van de LoRa-sensoren worden via een beveiligde VPN verbinding van de LoRa-gateway naar het netwerkplatform gestuurd. Je data blijft dus veilig binnen jouw netwerk en is niet toegankelijk voor onbevoegden.

Bovendien heb je de gateways zelf in beheer, waardoor je deze kunt afstemmen op jouw specifieke wensen. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook aanzienlijk meer flexibiliteit en efficiëntie.

Multitenant management tool & netwerkserver

Het beheer van het Private LoRa-netwerk is eenvoudig uit te voeren met een uitgebreide multitenant management tool. Hiermee kun je alles overzichtelijk en gestructureerd beheren.

De LNS (LoRa Netwerk Server) is altijd up-to date volgens de laatste LoRaWAN specificaties. Dit draagt bij aan de veiligheid en betrouwbaarheid van het netwerk. Zowel de management tool als de LNS zijn volledig API driven. Dit zorgt voor een eenvoudige integratie met jouw eigen bedrijfssystemen. 

Wanesy management & data plane

Bij MCS bieden wij twee belangrijke componenten voor jouw Private LoRa-netwerk, namelijk:

  • Wanesy Management Plane: verantwoordelijk voor het beheer van de LoRa-gateway en sensoren, waardoor je altijd inzicht hebt in hun status en prestaties.
  • Wanesy Data Plane: fungeert als de LoRa netwerkserver en zorgt voor een betrouwbare verwerking van de sensordata.

Met Wanesy ben je verzekerd van een robuust en veilig beheer van jouw Private LoRa-netwerk. De krachtige combinatie van de management tool en de LoRa netwerkserver biedt je de mogelijkheid om jouw netwerk optimaal te benutten. En eenvoudig te integreren in jouw bestaande processen.

Meer informatie over LoRa netwerkserver

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van Private LoRa voor jouw organisatie? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Zij kunnen je alles vertellen wat je over Private LoRa wilt weten en de opties met je doornemen.