MCS Smart Week of IoT

MCSMCS Smart Week of IoT van 27 t/m 29 september 2022

Inschrijven Partners

MCS

Na het overweldigende succes van de eerste editie, houdt MCS dit jaar wederom de Smart Week of IoT. Van 27 tot en met 29 september organiseren wij weer een week vol inspirerende digitale sessies rondom de belangrijkste IoT-onderwerpen van 2022.

MCS viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. Het thema van de Smart Week of IoT in 2022 is dan ook “25 years of innovation and inspiration“. Topics die deze editie voorbij zullen komen, zijn o.a. Artificial Intelligence, crypto, SD Wan, Private LTE en EDGE met LoRa/4G/5G.

Update jouw IoT-kennis, ontdek de nieuwste ontwikkelingen van toonaangevende fabrikanten en raak geïnspireerd door verhalen over IoT in de praktijk van innovatieve use cases.

Themasessies

Disruptieve IoT-oplossing

Cryptocurrency verdienen met je eigen IoT oplossing. Met Helium netwerk is dit mogelijk. Is dit het einde van bestaande netwerk operatoren?
Met keynotes van o.a. MCS en Helium (Nova Labs).

Smart Security/surveillance

IoT & lokale Kunstmatige intelligentie. ‘Edge Ai’ techology is veiliger, sneller, duurzamer en goedkoper dan ‘Cloud Ai’. Hoe maak je apparaten zoals IP camera’s slimmer, gebruikmakend van ‘Edge Ai’ en 4/5G technologie?
Met keynotes van MCS, Scailable en Videoguard.

Smart Energy

Hoe integratie van slimme draadloze sensoren in bestaande energie- of gebouwbeheersystemen leidt tot besparingen.
Met keynotes van o.a MCS en Option.

Van Private GSM naar Private LTE

Welke mogelijkheden biedt een Private LTE/5G IP netwerk en hoe integreer je IoT-oplossingen?
Met keynotes van MCS, Do IoT Fieldlab en Nokia.

Smart Infra

SD Wan en WWan met bonding – tips & trics om mobiele- en vaste verbindingen te combineren en supersnel altijd werkend mobiel internet te realiseren.
Met keynotes van o.a. MCS en Teltonika.

Smart IoT

Bouw je eigen EDGE Intelligence met 4G/5G of LAN Gateways.
Met keynotes van o.a. MCS,  Advantech en Vialis.

Terugblik editie 2021

Deze video biedt een terugblik op de allereerste editie van de MCS Smart Week of IoT vorig jaar. En wat was het een fantastische week! 5 thema sessies met 18 sprekers en ruim 400 deelnemers die we hebben kunnen inspireren en informeren over het belang en de mogelijkheden van IoT.

Wil je de sessies van vorig jaar nog een keer terugkijken? Dat kan! Hier vind je alle presentaties en themasessies terug.

Partners

MCS Do IoT Fieldlab 5G Scailable logo
Helium hotspots van Kerlink bij MCS voor crypto minen in Helium Network