MCS Smart Week of IoT

MCS

MCS organiseert voor de 4e keer de Smart Week of IoT. Van 28 t/m 30 mei ontdek jij alles over Private 5G, schaalbaarheid voor groeiende IoT-oplossingen en IoT implementeren in je business case zonder technische kennis in huis te hoeven hebben.

Inschrijven Programma Partners

MCS

Na de overweldigende successen van de vorige edities, organiseerde MCS nu voor het vierde jaar op rij de Smart Week of IoT. Van 28 tot en met 30 mei hielden wij weer een week vol inspirerende online sessies rondom de belangrijkste IoT-onderwerpen van nu.

Deelnemers kregen kort maar krachtige updates van belangrijke key note speakers over het thema. Topics die deze editie niet mochten ontbreken, zijn o.a. (Private) 5G, de uitfasering van 2G en 3G, schaalbaarheid van groeiende hardware- en IoT-oplossingen, en succesvol IoT in jouw business case implementeren zonder technische kennis in huis te hebben.

Update jouw IoT-kennis, ontdek de nieuwste ontwikkelingen van toonaangevende fabrikanten en raak geïnspireerd door verhalen over IoT in de praktijk van innovatieve use cases. Zo zie je hoe andere organisaties de uitdagingen hebben aangepakt waar jij tegenaan loopt.

Kijk de themasessies van 2024 terug

Video

Themasessies 2024

Private 5G ontgrendelt kansen voor organisaties
Kom alle mogelijkheden en ins & outs te weten tijdens deze deep dive nu Private 5G beschikbaar is voor organisaties in Nederland en België.
Met keynotes van MCS, Druid & Do IoT Fieldlab (Tomatoworld).
Zorgeloos beheer van jouw groeiende routervloot

Ontdek de sleutels tot succesvol managen van jouw connectiviteit en IoT-oplossingen in tijden van schaalbare groei, hardware diversiteit en de uitfasering van 2G/3G.
Met keynotes van MCS, Advantech & Cool Industries.

Niet de lasten, wel de IoT-lusten

Zie hoe jij IoT succesvol kunt implementeren in jouw core business zonder dat je alle technische ervaring in huis hoeft te hebben.
Met keynotes van MCS, Factorylab & AquaSecurity.

Partners

MCS Do IoT Fieldlab 5G
Druid Private netwerken