IoT oplossingen

IoT oplossingen | Value Added IoT distributie | MCS

Met onze LoRa IoT-oplossingen maken we het dagelijks werk en leven van mensen graag beter en leuker. Complexe techniek wordt door ons eenvoudig gemaakt. In diverse marktsegmenten, in diverse klantspecifieke situaties.

Snel aan de slag

Om op te starten met LoRa is niet eenvoudig. Soms wil je geholpen worden door de expert. MCS heeft alle hardware en software tools in huis om jou te helpen.
We hebben daarom diverse ITalks starter packages samengesteld. Gebaseerd op LoRa technologie.

Het doel van een ITalks starter package is om samen met jouw organisatie een Proof of Concept (PoC) te realiseren. Zo ervaar je hoe IoT het leven prettiger maakt. Je kunt er direct mee aan de slag. Op basis van de PoC-fase die wij binnen 3 maanden met je afronden, beslis je op welke wijze je door wilt gaan. We kunnen je in de PoC-fase begeleiden en ook daarna. We bespreken elke stap met je om uiteindelijk tot een succesvolle roll-out te komen van je IoT-oplossing.
Wellicht wil een Smart IoT Scan vooraf om zo zeker te zijn dat we, samen met jou, niks over het hoofd zien.

Plug & play package -> van sensor tot dashboard

Een ITalks starter package bevat:

  • een specifieke IoT-sensor, bijvoorbeeld voor smart building, non-powered asset tracing etc.
  • een gateway voor connectiviteit
  • Private LoRa connectiviteit gedurende 3 maanden
  • platform met de juiste dashboarding gedurende 3 maanden

Met deze starter packages kun je direct starten met een PoC. Je sluit een sensor en een gateway aan en binnen enkele minuten heb je een dashboard via een online portal waarop je de ontvangen data kunt analyseren.

ITalks starter packages in diverse marktsegmenten