SMS/E-mail alarmmelders

SMS/E-mail alarmmelders | Value Added IoT distributie | MCS

De  SMS en email alarmmelders zijn gemaakt om uw bedrijfskritische toepassingen via SMS, e-mail of spraak te laten alarmen in geval van calamiteit. Door de diversiteit aan alarm-mogelijkheden, de eenvoud van configureren en de robuustheid van de producten kunt u met een gerust hart uw applicatie bewaken. We gebruiken hiervoor het HWgroup Ares LTE serie.

SLUIT JE APPARAAT AAN OP DE ONLINE SENSDESK PORTAL

Deze producten kunnen als totaaloplossing geleverd worden inclusief een online SensDesk portal. De SensDesk portal is de plaats waar al jouw sensordata samenkomt. Hier kun je bijvoorbeeld de temperatuur bewaken van je kantoor. Of krijg je een alarmeringoverzicht als er een waterlek is gedetecteerd in je serverruimte.

Alles is eenvoudig in te stellen. Je hoeft alleen maar jouw sensoren op het netwerk aan te sluiten, een account aan te maken en te beginnen met het remote monitoren van jouw processen! Met SensDesk kun je eenvoudig grenswaardes voor jouw veilige limieten instellen, je sensoren in groepen en locaties rangschikken, waarschuwingen aanmaken en jouw hele monitoringsysteem beheren. En nog veel meer. Bekijk de www.sensdesk.nl website voor meer info inclusief veel voorbeeldfilmpjes.