MCS IoT Lab

MCS IoT Lab | Value Added IoT distributie | MCS

Op ons hoofdkantoor in Rotterdam hebben wij een IoT Lab gebouwd. Hier kun je live demo’s krijgen van diverse sensoroplossingen die wij samen met onze partners kunnen realiseren.

Wij kunnen wel vertellen waarom dit soort oplossingen een aanwinst zijn voor organisaties, maar het zelf ervaren is natuurlijk veel beter!

Wat kun je er zien?

IoT-toepassingen die in ons IoT Lab worden uitgelicht zijn:

Smart Building Sensoren voor het monitoren van o.a. CO2, temperatuur, werkplekbezetting, geluid, deur open/dicht en waterlekken.

n

Smart Energy Sensoren voor o.a. het meten van verbruik van elektronische apparatuur, het monitoren van temperatuur en waterlekken en het detecteren van bacteriën zoals legionella.

n

Smart Industry Sensoren voor o.a. het meten van temperatuur, pulse, trillingen en draaiuren van apparaten.

n

Smart Infra Sensoren voor o.a. het monitoren van temperatuur, track & trace en parkeerbeheer.

n

Smart IoT as a service Sensoren voor o.a. het monitoren van een binnenklimaat (temperatuur, CO2), deur open/dicht, waterlekken en bewegingen.

Hoe werkt het?

De sensoren meten live de diverse waardes in onze demo ruimte. De sensordata wordt verzameld en kan direct realtime worden afgelezen in overzichtelijke dashboards in onze ITalks IoT Suite.

De sensoren op de demo borden werken onder andere via LoRa-, NB-IoT- en LTE (4G)-netwerken.

Sfeerimpressie

Je bent van harte welkom!

Wil je dit IoT Lab live in actie zien? Je bent van harte welkom in Rotterdam! Neem contact op met jouw accountmanager of via verkoop@mcs-nl.com en maak een afspraak.