Teltonika RMS

Teltonika RMS | Value Added IoT distributie | MCS

Teltonika RMS is het Remote Management System voor alle Teltonika routers. Dit RMS-systeem is onmisbaar wanneer je grotere aantallen routers wilt uitrollen en het beheer daarvan zoveel mogelijk remote wilt doen.
In september 2020 heeft RMS een ‘major’ upgrade gehad en bestaat uit:

  • RMS Management: Remote Management van al je Teltonika producten
  • RMS Connect: Remote toegang tot je Teltonika product en de devices die verbonden zijn met je router
  • RMS API: voor koppelingen met een extern platform

Aanbieding

Met een RMS License pack heb je toegang tot RMS en de RMS Management, RMS Connect en RMS API functionaliteiten.
Meer informatie over een Teltonika RMS license pack met 12 licenties vind je op deze webpagina.

MCS biedt je ter kennismaking gratis een Teltonika RMS 3 unit pack aan, geldig voor 3 maanden remote beheer van één router. Vraag je accountmanager of e-mail naar ons verkoopteam.

Bespaar tijd dankzij gecentraliseerd Teltonika RMS systeem

Teltonika RMS biedt je vanuit een enkele, webbrowser-gebaseerde interface toegang tot de routervloot. RMS is compatibel met browsers op alle platforms en vereist geen installatie of extra plug-ins.

Bespaar kosten met over-the-air firmware (FOTA) en configuratie updates

Implementeer het gewenste configuratie template of de nieuwe firmware versie op hetzelfde moment in meerdere routers of groepen routers. Deze over-the-air bulk upgrade (FOTA) en configuratie levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

Veiligheid en toegankelijkheid: via VPN, ook voor routers zonder publiek IP-adres

Ook routers zonder publiek IP-adres zijn met RMS op afstand te managen. Je bespaart daarmee op de onderhoudskosten van het systeem en verhoogt de effectiviteit ervan. De communicatie tussen de routers en de main server is beveiligd door een hardcoded OpenVPN-verbinding, die geen configuratie vereist en een veilige uitwisseling van gegevens garandeert.
De Teltonika-routers functioneren ook met SmartCluster, het VPN platform waardoor je eenduidig, eenvoudig en veilig de achterliggende hardware kunt benaderen. Dit biedt nog talloze extra voordelen.

Onderhoud en diagnostiek

Gebruikers ontvangen informatie die hen helpt om het apparaat te traceren en te controleren via prestatie-indicatoren zoals temperatuur, signaalsterkte en andere apparaatgegevens. Voor proactieve diagnostiek zoals het herstarten van apparaten, kun je speciale troubleshooting of system event bestanden downloaden.

Rapportage tools kunnen helpen om de prestaties van je netwerk te verbeteren

RMS helpt je de prestaties en efficiëntie van het netwerk te verbeteren. Het bevat namelijk rapportage tools waarmee je rapporten op maat samenstelt. Bijvoorbeeld met elementen als beschikbaarheid van routers, performance en uitzonderingen. Als je weet hoe het netwerk functioneert, kun je daarop anticiperen.

Android applicatie

Er is ook een mobiele app beschikbaar (Android), zodat je vanaf je mobiele telefoon kunt beheren.