Slimme industrie monitoring

Slimme industrie monitoring | Value Added IoT distributie | MCS

In je fabriek of industriële omgeving zijn talrijke zaken waarvan je real-time op de hoogte wenst te blijven. Zonder de gewenste data op het juiste moment, kunnen er problemen onstaan met grote gevolgen. De schade kun je voorkomen door de slimme industriële monitorings-oplossing van HWg group te installeren. Afhankelijk van de versie kun je via NB-IoT, LTE, IP of WiFi het systeem aansluiten. Ook afhankelijk van de versie kan het systeem uitgebreid worden met sensoren of actuatoren.

SLUIT JE APPARAAT AAN OP DE ONLINE SENSDESK PORTAL

Deze producten kunnen als totaaloplossing geleverd worden inclusief een online SensDesk portal. De SensDesk portal is de plaats waar al jouw sensordata samenkomt. Hier kun je bijvoorbeeld de temperatuur bewaken van je kantoor. Of krijg je een alarmering als er een waterlek is gedetecteerd in je serverruimte.

Alles is eenvoudig in te stellen. Je hoeft alleen maar jouw sensoren op het netwerk aan te sluiten, een account aan te maken en te beginnen met het remote monitoren van jouw processen! Met SensDesk kun je eenvoudig grenswaardes voor jouw veilige limieten instellen, je sensoren in groepen en locaties rangschikken, waarschuwingen aanmaken en jouw hele monitoringsysteem beheren. En nog veel meer. Bekijk de www.sensdesk.nl website voor meer info inclusief veel voorbeeldfilmpjes.