Slimme industrie monitoring

Slimme industrie monitoring | Pushing the limits of communication technology | MCS

De HWg sensor & monitoring-reeks is geschikt voor IP monitoring in industriële omgevingen. Robuuste constructie voor montage op DIN-rail of montage in een 19” rack met een uitgebreid temperatuurbereik (-25 tot +75 C) en een garantietermijn van 2 jaar zijn standaard aanwezig. De 2 Wire-Uni sensor-ingangen bieden een scala aan mogelijkheden om sensoren en detectoren aan te sluiten, zoals o.a. temperatuur, luchtvochtigheid, lichtsensor, spanning (tot 60V), stroom (tot 30A), lekdetectie etc.

HWg producten voor slimme industrie monitoring

De volgende versies zijn leverbaar:

  • Poseidon-serie – draadgebonden via IP
  • Ares-serie – draadloos via mobiel netwerk
  • Damocles-serie – i/o controllers
  • Watchdog-serie – IP Watchdog
  • Sensoren en accessoires

Sluit je apparaat aan op de online SensDesk portal

Deze producten kunnen als totaaloplossing geleverd worden inclusief een online SensDesk portal. De SensDesk portal is de plaats waar al jouw sensordata samenkomt. Hier kun je bijvoorbeeld de temperatuur bewaken van je machines. Of krijg je een alarmering als er een waterlek is gedetecteerd in de fabriek. De sensordata wordt verzameld via een NB-IoT of LTE verbinding.

Alles is eenvoudig in te stellen. Je hoeft alleen maar jouw sensoren op het netwerk aan te sluiten, een account aan te maken en te beginnen met het remote monitoren van jouw processen! Met SensDesk kun je eenvoudig grenswaardes voor jouw veilige limieten instellen, je sensoren in groepen en locaties rangschikken, waarschuwingen aanmaken en jouw hele monitoringsysteem beheren. En nog veel meer. Bekijk de www.sensdesk.nl website voor meer info inclusief veel voorbeeldfilmpjes.