Standby 4G/5G internet

Standby 4G/5G internet | Value Added IoT distributie | MCS

Voor veel bedrijven is het uitvallen van de primaire breedband internetverbinding een drama. In het gunstigste geval duurt zo’n internetstoring slechts enkele minuten. Maar in het ergste geval duurt het een aantal dagen.

Medewerkers kunnen door de internetstoring hun werk niet uitvoeren. VoIP-telefonie werkt niet, e-mail verkeer is onmogelijk, bestanden in de cloud zijn onbereikbaar, klanten kunnen niet pinnen, kassasystemen werken niet meer.

Dit kost niet alleen letterlijk geld, maar gaat ook ten koste van de productiviteit.

Altijd verbonden met standby 4G/5G internetverbinding

Met een standy 4G/5G internetverbinding draait jouw organisatie gewoon op rolletjes tijdens een internetstoring. Valt de hoofdverbinding (internet via glasvezel, kabel of ADSL) uit, dan wordt deze automatisch opgevangen door de standby verbinding.

En niet geheel onbelangrijk: het abonnement in de router is een speciaal standby abonnement. Je betaalt alleen als je de 4G verbinding daadwerkelijk gebruikt. Als je de verbinding niet nodig hebt, betaal je een lage maandelijkse fee voor het standby staan.

Onze Standby IoT Data SIM is hiervoor de oplossing. Voor slechts € 1,95 p/m staat jouw router standby klaar. Als je de back-up verbinding echt nodig hebt en de router in gebruik neemt, betaal je € 6,50 p/GB.

Standby 4G/5G voor diverse sectoren

Dit type oplossing is geschikt voor veel verschillende sectoren zoals:

  • MKB bedrijven die extra bedrijfszekerheid wensen;
  • backup van pinterminals;
  • backup van kassa systemen;
  • backup voor toegangspoortjes.

ALL-IN-ONE PACKAGE OF LEASE

We hebben 2 geschikte pakketten samengesteld. Deze bevat de 4G router met Standby IoT data SIM en remote management. En natuurlijk de vertrouwde MCS support van onze hoogopgeleide engineers.

Wil je echt compleet ontzorgd worden met een 24*7 SLA? Dan is onze dienst ‘router as a service’ iets voor jou. Voor een maandelijks bedrag per maand lease je een robuuste mobiele router. We noemen dit Private Connect. Ook hiervoor hebben we een pakket met een Advantech router of Teltonika router.