Smart IoT Scan

Smart IoT Scan | Value Added IoT distributie | MCS

De Smart IoT Scan helpt jou met het opzetten van Internet of Things (IoT) toepassingen. Wij brengen jouw waardevolle IoT-project in kaart en kijken wij naar verschillende vraagstukken.

Wat levert IoT jouw organisatie op? Welke techniek is het beste voor jouw gewenste toepassingen? Hoe rol je het project succesvol uit?

Wat is de Smart IoT Scan precies?

Voor een goed beeld is het belangrijk om jouw project, locatie en wensen goed in kaart te brengen. Daarom komen er 2 MCS experts bij jou op locatie langs. Minimaal 1 expert heeft diepgaande technische kennis. Zo’n bezoek duurt maximaal 2 uur.

Van locatiebezoek naar adviesdocument

Vooraf aan het locatiebezoek, vragen wij een omschrijving van jouw wensen rondom IoT. Wij behandelen dit uiteraard vertrouwelijk. Als je dit wenst, kunnen wij eerst een NDA met jou ondertekenen.

Na het locatiebezoek ontvang je van ons een rapportage op basis van jouw vragen. Hier staat ook ons advies in voor een geslaagde IoT-oplossing. Met dit adviesdocument ben je goed voorbereid en rol je jouw project gemakkelijker uit.

Kosten scan

De Smart IoT Scan is kosteloos wanneer je besluit (een deel van) jouw IoT-project bij ons onder te brengen.

Waarom eerst een Smart IoT Scan voordat je start met IoT?

Met de Smart IoT Scan maak je een weloverwogen keus om te starten met IoT. Doordat je met onze experts goed begeleid wordt in de soms complexe materie, vergroot je de kans van slagen van jouw project aanzienlijk. En zorg je ervoor dat jouw organisatie alle voordelen benut van al het moois dat IoT brengt.

Grote impact van IoT vraagt om grondige voorbereiding

IoT heeft namelijk een grote impact op de maatschappij. IoT-toepassingen maken het werk en leven van mensen makkelijker en business modellen efficiënter.

Een belangrijke voorwaarde is wel dat er vooraf goed is nagedacht over de uitrol van het IoT-project. Doe je dit niet, dan loop je een groot risico dat de IoT-implementatie een ramp wordt met verstrekkende gevolgen voor jouw organisatie.

Met welke IoT expertises kan de Smart IoT Scan jouw organisatie helpen?

Onze experts hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn toegewijd om de beste IoT-oplossing voor jouw organisatie te creëren.

De technische consultants van MCS hebben uitgebreide kennis van deze IoT-onderdelen.

IoT-expertise gebieden MCS technische consultants Smart IoT Scan

Wie gingen jou voor?

Veel organisaties hebben IoT al samen met MCS succesvol geïmplementeerd. Enkele voorbeelden zie je hieronder. Klik op het logo en laat je inspireren hoe deze bedrijven IoT onderdeel van hun organisatie hebben gemaakt.

Schiphol Private LoRa MCS BePark 4G MCS Vialis logo 2022 16-9 MCS partner Breman vertelt over SmartCluster ervaring
Smart-Parks-MCS-LoRa
Cool Industries gebruikt WebAccess DMP van MCS om op afstand hun koelinstallaties te bedienen en beheren Logo EBO van Weel MCS Poynting MCS partner en Vislift werken samen aan Smart Vislift

Vraag de Smart IoT Scan aan

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor stap 1 van de Smart IoT Scan – een gratis inventarisatie van jouw IoT-wensen en behoeften.

Liever eerst meer informatie? Neem contact met ons op en krijg antwoord op jouw vragen.