IoT data SIM’s

IoT data SIM’s | Value Added IoT distributie | MCS

MCS helpt bedrijven met het vinden van de juiste data SIM’s voor hun IoT-toepassingen. IoT data SIM abonnementen hebben namelijk andere kenmerken dan consumenten data SIM abonnementen.

Samen met jou selecteren wij de juiste data SIM op basis van de specifieke eisen voor jouw IoT-toepassing. Hiermee kunnen jouw apparaten veilig en betrouwbaar met communiceren over een mobiel netwerk.

IoT data abonnement voor jouw specifieke behoefte

Onze IoT data SIM abonnementen zijn zorgvuldig tot stand gekomen. Zo hebben wij data SIM’s voor IoT-oplossingen met een laag of hoog dataverbruik, voor apparaten die statisch of mobiel zijn, die nationaal of internationaal moeten functioneren en die ‘always-on’ of wellicht gewoon ‘standby’ moeten zijn.

De data SIM’s worden in nagenoeg alle IoT-segmenten ingezet. En ze zijn bedoeld om jouw bedrijfskritische toepassing optimaal te laten functioneren met daarbij het grootste gebruiksgemak. Al onze IoT data SIM’s worden daarom ondersteund met een Managed SIM-platform. Hierdoor heb je veel controle en kom je niet voor verrassingen, zoals meerverbruik, te staan.

Eén expertise aanspreekpartner voor jouw connectiviteitsbehoefte

Met onze uitgebreide hardware kennis en assortiment van mobiele connectiviteitsproducten (zoals mobiele routers, IoT gateways, modules) van toonaangevende fabrikanten, heb je met MCS één betrouwbare expertise partner en aanspreekpunt voor je connectiviteitsbehoefte.

Bekijk hier ons uitgebreide aanbod of vul de SIM-configuratiewizard in voor een offerte op maat voor jouw specifieke behoefte.

We helpen je graag!