Private Connect

Private Connect | Pushing the limits of communication technology | MCS

MCS introduceert een nieuwe dienst, Private Connect. Your own secure private network as a service. Een betrouwbaar en veilig privé netwerk wat is ingericht naar jouw wensen en actuele situatie.

Private Connect is heel laagdrempelig. Je betaalt een vast maandelijks bedrag en daardoor heb je geen hoge investeringskosten.

MCS

Je wordt volledig ontzorgd door ons. MCS managed de techniek, beschikbaarheid en capaciteit van de netwerkdekking waardoor je zorgeloos van de toepassing gebruik kunt maken en je tijd bespaart omdat je jouw netwerk niet meer hoeft te beheren.

Omdat het een privé netwerk is, ben je niet afhankelijk van de publieke providers en hun voorwaarden. Als je organisatie groeit, kunnen wij jouw netwerk makkelijk voor je uitbreiden of extra functionaliteiten toevoegen.

Varianten

Momenteel bieden wij 3 varianten aan:

  • Private Connect LTE – een Private LTE (4G) netwerk dat spraak en data combineert met een uitstekende indoor dekking. Zo kun je jouw primaire bedrijfsproces veilig en betrouwbaar uitvoeren. Het werkt hetzelfde als het vertrouwde publieke 4G netwerk. Alleen bij Private LTE is dit jouw netwerk en kun jij zelf bepalen wie er toegang heeft tot jouw netwerk. Het LTE netwerk is ook future proof. Zodra 5G in Nederland beschikbaar is, kun je gemakkelijk upgraden naar een 5G netwerk. Private LTE is de nieuwe standaard en logische opvolger van Private GSM.
  • Private Connect LoRa – een Private LoRa netwerk is volkomen afgeschermd en dus 100% privé. Je bepaalt zelf wie toegang heeft tot jouw netwerk en bent niet afhankelijk van een community of een semi-public concept.  De data van LoRa sensoren wordt via een beveiligde VPN verbinding van de Gateway naar het netwerkplatform gestuurd. Je data blijft dus veilig binnen jouw netwerk en is niet toegankelijk voor onbevoegdenDe Gateways heb je zelf in beheer, afgestemd op jouw wensen. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook veel flexibeler en efficiënter.  
  • Private Connect SensDesk – een laagdrempelige IoT-oplossing die organisaties de mogelijkheid biedt om real-time inzicht te hebben in hun processen. Private Connect SensDesk bevordert de digitale transformatie voor organisaties. Het is een complete plug & play IoT-oplossing. Het bevat alle onderdelen om eenvoudig, veilig en schaalbaar een IoT-oplossing op te zetten, van sensor tot aan dashboard. Organisaties kiezen zelf wat zij willen meten. De data wordt weergegeven in de SensDesk portal en is 24*7 beschikbaar vanaf elke PC, tablet of mobiele telefoon.

In de toekomst zullen wij ook Private Connect 5G aan gaan bieden.

Private connect uitgelegd in een minuut

MCS