Private Connect

Private Connect | Value Added IoT distributie | MCS

MCS introduceert een nieuwe dienst, Private Connect. 

Private Connect staat voor al onze proposities waarbij MCS je compleet ontzorgt voor de oplossing. Dit is als het ware een ‘lease concept’, waarbij de Partner vooraf niet investeert, maar een vast maandelijks bedrag betaalt.

MCS

Je wordt volledig ontzorgd door ons. MCS managed de techniek, beschikbaarheid en capaciteit van de netwerkdekking waardoor je zorgeloos van de toepassing gebruik kunt maken en je tijd bespaart en je je als Partner kunt focussen op de verkoop van de dienst in plaats van op techniek en instandhouden van de dienst.

Varianten

Momenteel bieden wij 4 varianten aan:

  • Private Connect LTE – een Private LTE (4G) netwerk dat spraak en data combineert met een uitstekende indoor dekking. Zo kun je jouw primaire bedrijfsproces veilig en betrouwbaar uitvoeren. Het werkt hetzelfde als het vertrouwde publieke 4G netwerk. Alleen bij Private LTE is dit jouw netwerk en kun jij zelf bepalen wie er toegang heeft tot jouw netwerk. Het LTE netwerk is ook future proof. Zodra 5G in Nederland beschikbaar is, kun je gemakkelijk upgraden naar een 5G netwerk. Private LTE is de nieuwe standaard en logische opvolger van Private GSM.
  • Private Connect LTE Lite – Private Connect LTE Lite is het kleine ‘broertje’ van Private Connect LTE.  Er zijn een paar verschillen tussen de twee diensten, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om SMS verkeer toe te voegen.
  • Private Connect LoRa – een Private LoRa netwerk is volkomen afgeschermd en dus 100% privé. Je bepaalt zelf wie toegang heeft tot jouw netwerk en bent niet afhankelijk van een community of een semi-public concept.  De data van LoRa sensoren wordt via een beveiligde VPN verbinding van de Gateway naar het netwerkplatform gestuurd. Je data blijft dus veilig binnen jouw netwerk en is niet toegankelijk voor onbevoegdenDe Gateways heb je zelf in beheer, afgestemd op jouw wensen. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook veel flexibeler en efficiënter.  
  • Private Connect SensDesk – een laagdrempelige IoT-oplossing die organisaties de mogelijkheid biedt om real-time inzicht te hebben in hun processen. Private Connect SensDesk bevordert de digitale transformatie voor organisaties. Het is een complete plug & play IoT-oplossing die werkt via NB-IoT, LTE, IP of WiFi. Het bevat alle onderdelen om eenvoudig, veilig en schaalbaar een IoT-oplossing op te zetten, van sensor tot aan dashboard. Organisaties kiezen zelf wat zij willen meten. De data wordt weergegeven in de SensDesk portal en is 24*7 beschikbaar vanaf elke PC, tablet of mobiele telefoon.
  • Private Connect Router Solutions – all-in-one routers voor een vast laag bedrag per maand. De combinatie van 4G/5G hardware en connectiviteit biedt organisaties een snelle en stabiele internetverbinding. Altijd en overal – zelfs als de vaste verbinding wegvalt. Private Connect Router Solutions maakt betrouwbare failover en back-up toepassingen mogelijk voor diverse segmenten zoals retail en infra.

In de toekomst zullen wij ook Private Connect 5G aan gaan bieden.

De Private Connect diensten uitgelegd in een minuut

MCS