Private Connect LTE Lite

Private Connect LTE Lite | Pushing the limits of communication technology | MCS

Private Connect LTE Lite is een Private 4G-oplossing voor organisaties die de hoogste eisen stellen aan betrouwbaarheid, veiligheid en flexibiliteit. Zonder investeringskosten, maar voor een vast maandelijks bedrag per cell, ongeacht het aantal gebruikers.

MCS

Private Connect LTE Lite werkt hetzelfde als publieke 4G netwerken, maar bouwt een volledig afgeschermd privé LTE netwerk in en om jouw bedrijfspanden. Je bepaalt zelf wie er op jouw netwerk kan en bent volledig onafhankelijk van de publieke netwerken.

De netwerkdekking is volledig ingericht op jouw wensen en actuele situatie. MCS managed voor jou de techniek, beschikbaarheid en capaciteit waardoor je zorgeloos van de oplossing gebruik kan maken. Private Connect LTE Lite is future proof en eenvoudig te upgraden naar 5G.

Het LTE-netwerk is volledig IP. Er is op elk gewenst moment te zien hoeveel gebruikers er per antenne (cell) zijn en welke capaciteit er nodig is. En het netwerk werkt onafhankelijk van de publieke netwerken. Daarom zal het netwerk, ook als bijvoorbeeld overbelasting van het publieke LTE netwerk is, gewoon beschikbaar zijn.

Een netwerk met de hoogst mogelijke Quality of Service. Dus als jouw organisatie hoge eisen stelt aan betrouwbaarheid, veiligheid, schaalbaarheid en beschikbaarheid als het gaat om een draadloos netwerk, dan is Private LTE het enige netwerk wat aan deze eisen kan voldoen.

Voordelen Private Connect LTE Lite

Voordelen-Private_Connect-LTE

Wat zijn de verschillen met Private Connect LTE?

Private Connect LTE Lite is het kleine ‘broertje’ van Private Connect LTE. De volgende verschillen zijn er waar je rekening mee dient te houden:

Private Connect LTE Lite Private Connect LTE
Data verkeer blijft lokaal Nee Ja
Geschikt voor bewegende mensen /apparaten Nee Ja
SMS verkeer mogelijk Nee Optioneel

Voor wie is Private Connect LTE Lite bedoeld?

Private Connect LTE Lite is inzetbaar in 2 specifieke gevallen:

  • Grote concentratie stationaire apparaten op één locatie. Denk aan een fabriek met veel apparaten die je wilt managen via een eigen Private LTE netwerk. Of aan een gebouw met veel energiemeters waarvoor je geen maandelijkse publieke abonnementskosten wenst te betalen;
  • Bedrijven met veel kleine locaties die mobiele internetverbinding willen voor hun werknemers en/of apparaten. Denk aan winkels/retailketens waar bijv. de kassasystemen via een gegarandeerd LTE netwerk moeten werken.

PRIVATE CONNECT LTE Lite IN EEN MINUUT

Hoe werkt Private Connect LTE Lite? Wat zijn de voordelen? Voor wie is het geschikt? Je komt het allemaal te weten in deze korte video over deze IoT-oplossing van MCS.

MEER INFORMATIE

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van Private Connect LTE Lite voor jouw organisatie? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Zij kunnen je alles vertellen wat je over Private LTE Lite wil weten en de opties met je doornemen.