Serverbewaking met HW Group sensoren

Serverbewaking met HW Group sensoren | Value Added IoT distributie | MCS

Theo de Winter (directeur Tecnolimit): ’Ik ben heel blij met onze partner en leverancier. Inmiddels heeft MCS zich ruimschoots bewezen met haar uitgebreide expertise. Absoluut een betrokken partner met toegevoegde waarde voor ons.’

Tecnolimit: bedrijfskritisch monitoren van o.a. datacenters

Tecnolimit levert totaaloplossingen (zowel indoor als outdoor) in dataracks, serverracks, industriële schakelkasten. Zowel standaard- als maatwerkoplossingen als ook losse componenten. Haar klantenkring is behoorlijk breed te noemen. Tecnolimit heeft al projecten gedaan voor diverse overheidsinstellingen, Technische Universiteiten en telecomoperators in Nederland en België.

Tecnolimit (voorheen Multi-Made) bestaat sinds februari 2001 en is gevestigd in Heusden. Een dynamisch bedrijf dat flexibiliteit hoog in aanzien heeft, weet wat problemen oplossen is en die begrijpt dat partnership als toeleverancier een must is.

Werkende business case

Tecnolimit en MCS werken samen op het gebied van onder andere HW-g IP Sensoring producten, die ingezet worden voor de monitoring o.a. temperatuur en luchtvochtigheid van datacenters.