Veilig remote management van camera’s

Veilig remote management van camera’s | Value Added IoT distributie | MCS

Pim Rijlaarsdam, Manager Techniek Hillson: “De samenwerking tussen Hillson en MCS gaat terug tot eind jaren 90. MCS is sindsdien een betrouwbare leverancier voor Hillson voor diverse onderdelen en oplossingen’’.

MCS

Hillson: expert in beveiliging

U kent Hillson ongetwijfeld van de mobiele cameramasten die regelmatig te zien zijn op bouwterreinen of (onbemande) terreinen. Hoe bewaak je nu deze zo vaak onhandig gelegen locaties en hoe zet je veilig de videobeelden of inbraakalarmmeldingen door naar een centrale applicatie of speciale meldkamer? Vaste communicatieverbindingen voor o.a. internet liggen er vaak (nog) niet en daarom is het mobiele netwerk veelal de enige optie. Hillson zet daar zijn professionele oplossingen in en beheert die op een makkelijk, efficiënte en vooral ook veilige manier.

Hillson in Alphen a/d Rijn is dé expert op het gebied van bouwplaatsbeveiliging, camerabewaking, terreinbeveiliging, toegangscontrole en inbraakbeveiliging. Hillson heeft een eigen meldkamer en werkt nu nauw samen met Europac, een professionele particuliere alarmcentrale (PAC). In de beveiligingswereld onderscheidt Hillson zich vooral door het bieden van totaaloplossingen, een volledig concept voor de klant waarbij optimale veiligheid wordt gegarandeerd. Als beveiligingsbedrijf adviseert Hillson over de juiste oplossing voor het beveiligen van bijvoorbeeld een bedrijfslocatie, bouwplaats, opslagloods, buitenterrein of woning. Dit houdt onder meer in: ontwerp en levering van elektronische systemen, advies over optimaal gebruik van het beveiligingssysteem, 24-uurs storingsdienst, periodiek onderhoud van alle beveiligingscomponenten.

Hillson en MCS werken op diverse vlakken samen, o.a. om op een veilige en beheerde manier remote camera’s te bewaken en te monitoren, waarvoor de SmartCluster SNMP-oplossing wordt gebruikt.