Veiligheid en betrouwbaarheid in het verkeer

Veiligheid en betrouwbaarheid in het verkeer | Value Added IoT distributie | MCS

Geert-Jan Reuvekamp: ‘De supportafdeling van MCS handelt snel en zeer vakkundig. De lijnen zijn kort en de engineers kundig.’

RAM Mobile Data: Partners in datacommunicatie

Voor steeds meer missiekritische data wordt er gebruik gemaakt van de reguliere publieke netwerken (GPRS, UMTS, LTE). Instanties, verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid zijn afhankelijk van een betrouwbaar, perfect functionerend veilig netwerk. RAM Mobile Data en MCS zijn hierin de verbindende factor.

RAM Mobile Data is sinds 1993 een internationale dienstverlener van mobiele datacommunicatie, netwerkdiensten en track-and-trace ritregistratie. Naast RAM Mobile Data maakt RAM Infotechnology met o.a. hosting-, werkplek- en netwerkdiensten, ook deel uit van de Groep van circa 120 medewerkers, verdeeld over de kantoren in Utrecht en Diegem (België).

IoT-toepassingen slim beheerd en toegankelijk

RAM Mobile Data en MCS werken samen op het gebied van remote beheer van diverse M2M en IoT-toepassingen, waarbij RAM Mobile Data gebruik maakt van de Advantech/Conel oplossing in combinatie met SmartCluster en RSeenet.