Bas Piek nieuwe Commercieel Directeur MCS

Vanaf 1 januari heeft MCS een nieuwe Commercieel Directeur, Bas Piek.

Bas-Piek-MCS

Bas heeft meer dan 20 jaar ervaring als senior sales en marketing manager in de telecom, waaronder bij Ben en T-Mobile. De afgelopen 6 jaar was hij Marketing Directeur bij Tele2 Zakelijk. Daar was hij onder andere verantwoordelijk voor de introductie van 4G en de ambitieuze groei van Tele2 Zakelijk in het MKB segment.

MCS

Een van de pijlers van succes bij zowel Ben/T-Mobile als Tele2 Zakelijk was de samenwerking met Partners.
Ik heb deze samenwerking altijd zeer waardevol gevonden en ik heb veel geleerd van de gespecialiseerde Telecom-ICT Partners.  Ze zijn betrokken bij hun klanten en voegen met hun ondernemerschap relevante waarde toe aan de diensten van de operators. Daarom is het voor mij een vertrouwde stap om na 20 jaar bij operators te hebben gewerkt, nu aan de distributeurs/partner kant aan de slag te gaan.

MCS is een mooi bedrijf met een enorme historie en potentie. Niet alleen in (industriële) IoT maar ook in Private LTE.
Ik kijk ernaar uit om, samen met het team in Nederland en België, de volle potentie van MCS te benutten en met onze partners klanten te voorzien van slimme IoT-oplossingen waarmee ze hun bedrijfsvoering duurzaam kunnen optimaliseren.

MCS

Bas neemt de functie over van Jasper den Hartog. Jasper heeft MCS verder geholpen met het ontwikkelen en uitrollen van een duurzame groeistrategie in de snelle (industriële) IoT-wereld. Daarnaast heeft hij grote projecten opgezet en begeleid, zoals de samenwerkingen met The Ocean Cleanup en Schiphol Airport.

MCS

Contact

Bas Piek
b.piek@mcs-nl.com
+31 (0)88 437 55 02