MCS en de serene sound

MCS en de serene sound | Pushing the limits of communication technology | MCS

| John van Nijnatten

Ik was te gast in Zweden bij onze leverancier van smart building sensoren. Op de agenda onze Europese distributie, intensivering van onze samenwerking, ontwikkeling nieuwe sensoren.
We zien een toenemende belangstelling voor oplossingen op het gebied van smart building en werkplekbezetting: met de ERS-Desk en ERS-Eye vinden bezoekers snel een beschikbare (bespreek)ruimte. Zelfs geluid kan gemeten worden met ERS Sound (peak & average). Om in serene rust aan het werk te kunnen.

Er was ook een sneak peak van de nieuwste LoRaWAN smart building sensor ELM-mini die nauwelijks groter is dan de batterij waarmee hij gevoed wordt. Deze heeft veel sensoren/detectoren aan boord: deurcontact, waterdetectie, temperatuur, luchtvochtigheid, accelerometer. Ons supportteam gaat de ELM-mini testen en we verwachten ‘m in kwartaal 2 beschikbaar te hebben. Als je alvast de mogelijkheden wilt verkennen voor jouw klantspecifieke toepassing, dan denkt ons verkoopteam graag met je mee.

Wist je trouwens dat je snel op de hoogte bent van productintroducties via onze Newsflash?

In afwachting van mijn terugvlucht bond ik de schaatsen nog even onder om een andere roadmap te verkennen. Die kans kon ik niet laten liggen in het Hoge Zweedse Noorden. Mijn sensorwaardes? De temperatuur, luchtvochtigheid en de serene sound van het natuurijs op het prachtige Tavelsjo meer zijn dik in orde en kan ik elke schaatsliefhebber aanraden.