Hoe gaat MCS om met het coronavirus?

Beste relatie,

Als gewaardeerde klant vertrouw je op MCS om je veilig, snel en persoonlijk te ondersteunen in jouw projecten en leveringen. Door de aangepaste richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus, heeft MCS besloten enkele maatregelen te nemen voor de waarborging van de gezondheid van haar medewerkers. Vanaf nu werken onze medewerkers zoveel mogelijk thuis. Wat betekent dat voor jou als klant?

Wij zorgen dat MCS 100% operationeel blijft en er voor jou is als je ons nodig hebt. Het is voor ons belangrijk dat jouw projecten en business zorgeloos door blijven lopen. MCS blijft beschikbaar voor jou.

  • Zo goed mogelijk samenwerken blijft onze prioriteit.
  • Bestellingen en leveringen van producten en projecten zullen blijven doorlopen. Levertijden van onze leveranciers kunnen vertraging oplopen door het coronavirus. Wij adviseren je dan ook om tijdig de benodigde producten bij ons te bestellen voor jouw projecten.
  • Optimale bereikbaarheid per telefoon en email om jouw vragen te blijven beantwoorden en je te ondersteunen in jouw projecten.
  • Technische ondersteuning en software ontwikkeling blijft doorgaan, ook voor klanten met een 24*7 SLA.
  • Persoonlijke afspraken blijven onze accountmanagers graag met je maken, alleen worden het tijdelijk online meetings via Microsoft Teams.

Heb je nog vragen over onze werkwijze of de mogelijke impact op jouw organisatie? Wij staan je graag te woord.

Met vriendelijke groet,

Bas Piek – Commercieel Directeur MCS Benelux