MCS Europees distributeur Elsys

MCS Europees distributeur Elsys | Value Added IoT distributie | MCS

MCS en Elsys hebben een Europees distributiecontract ondertekend voor levering van Smart Building sensoren.

MCS en Elsys werken reeds 4 jaar samen en bevestigen met het distributeurschap hun strategische samenwerking. Daardoor profiteren klanten van optimale service en levering. De slimme sensoren van de Zweedse producent Elsys zijn LoRa-Alliance gecertificeerd. Ze voldoen hiermee aan de hoogste eisen.

Europees distributeur van Elsys smart building sensoren

Steeds meer bedrijven willen graag informatie over hun gebouw. Bijvoorbeeld over de bezettingsgraad of het binnenklimaat.
De draadloze Private LoRa-techniek maakt dergelijke projecten mogelijk. Met deze low power techniek is het mogelijk om sensoren te plaatsen die vervolgens jarenlang met een batterij gevoed worden. De installatiekosten worden hierdoor sterk gereduceerd.

Smart Building starterspakketten

Om snel aan de slag te gaan met smart building, heeft MCS  starterspakketten samengesteld, voor werkplekbezetting en indoor metingen in gebouwen. Daarmee ben je in staat om bijvoorbeeld de temperatuur, het CO2-gehalte, PIR en luchtvochtigheid te meten. Naast de sensor bevatten de pakketten ook alle componenten om een Private LoRa netwerk op te zetten. Bovendien kun je via een on-line portaal de gegevens van het gebouw (zoals temperatuur, luchtvochtigheid, CO2) inzien.

Verder zien we vooral de behoefte om het platform te integreren met eigen smart building software pakketten. Voor een aantal klanten hebben we dit reeds gerealiseerd. Zo kan de klant in zijn eigen vertrouwde software omgeving het gebouw monitoren.

Vraag ons verkoopteam om meer informatie.