Private mobiel netwerksysteem in de slimste gevangenis van Nederland

Private mobiel netwerksysteem in de slimste gevangenis van Nederland | Value Added IoT distributie | MCS

Hans Elfrink, directeur SAIT, over project Justitieel Complex Zaanstad: “Als system integrator zijn we erin geslaagd om een blauwdruk neer te leggen voor bedrijfskritische communicatie. Dankzij nauw samenwerken met MCS en goed  luisteren naar de klant. We zijn wel gewend om om te gaan met bedrijfskritische omgevingen, maar hier werd toch wel wat extra’s gevraagd.”

Communicatie- en beveiligingsoplossingen

SAIT is een onafhankelijke systeem integrator en betrouwbare adviseur voor het leveren van communicatie- en technologie-oplossingen en diensten die mission critical communicatie mogelijk maken  en daarnaast helpen bedrijfsresultaten te maximaliseren. Zij combineren mission critical (draadloze) informatie, communicatie- en beveiligingsoplossingen en diensten. Hierdoor maken zij multichannel-communicatie en -informatie mogelijk voor bedrijven en veiligheidsdiensten. Dit kan gaan over informatie via voice, informatie via video of het leveren en beveiligen van mission critical (bedrijfs)data.

Voldoen aan de normen en eisen van deze tijd

SAIT en MCS werken al jaren samen en hebben het prestigieuze project Justitieel Complex Zaanstad voorzien van een duurzame en innovatieve Private GPRS-oplossing.