Amsterdam Schiphol Airport en MCS slaan handen ineen met private LoRa netwerk

Amsterdam Schiphol Airport en MCS slaan handen ineen met private LoRa netwerk | Value Added IoT distributie | MCS

Eindelijk kunnen wij dit mooie nieuws delen! MCS heeft Schiphol geadviseerd en begeleid bij het uitrollen van hun eigen private LoRa-netwerk op de gehele luchthaven.

Van smart building tot crowd control

Door volledige in- en outdoor dekking kan op het gehele terrein van Schiphol veilig gebruik worden gemaakt van IoT toepassingen met slimme sensoren. Deze data kan worden ingezet voor diverse doeleinden: van smart building tot crowd control en van asset management tot track & trace. Zo loopt Schiphol voorop in digitalisering en slimme toepassingen op de luchthaven, en kunnen zij processen voor reizigers en partners verbeteren. Direct na de oplevering zijn er al diverse IoT-toepassingen actief. De meest zichtbare voor reizigers is de digitalisering met gele, groene en rode knoppen van het klanttevredenheidsonderzoek na het toiletbezoek.

In dit persbericht kom je meer te weten over ons LoRa-netwerk en de toepassingen voor Schiphol.

Hoe heeft Schiphol de keus gemaakt voor een Private LoRa netwerk? Wat verwachten zij nu en in de toekomst te kunnen bereiken met dit netwerk? Welke aandachtspunten hebben zij voor organisaties die ook een eigen IoT oplossing overwegen? Kom het te weten in onze whitepaper (hiernaast aan te vragen).

Private LoRa netwerk Schiphol uitgelegd in 2 minuten