LoRa connectiviteit

LoRa connectiviteit | Value Added IoT distributie | MCS

LoRa connectiviteit is er in 2 vormen: via publieke LoRa netwerken of via private LoRa netwerken. MCS heeft zich gespecialiseerd in Private LoRa netwerken.

Bespaar kosten met private LoRa connectiviteit: flat fee per maand

ITalks Private LoRa is er in verschillende vormen. Een groot voordeel van ITalks Private LoRa is dat je niet per sensor betaalt. In de praktijk betekent dit je met 1 gateway duizenden sensoren kunt aansluiten en zelfs nog verder kunt groeien zonder extra kosten. In feite bieden we een flat fee LoRa-verbinding.
De connectiviteitskosten van ITalks Private LoRa omgevingen worden vaak vergeleken met connectiviteitskosten van een publieke operator. Door ons baanbrekend prijsmodel, kun je dus duizenden euro’s per jaar besparen

LORA GATEWAYS EN LORA SENSOREN

MCS biedt meer dan LoRa connectiviteit. Je kunt je gehele LoRa-project bij ons neerleggen.

We leveren namelijk ook:

Informeer naar de mogelijkheden voor jouw business case bij ons verkoopteam.

Webinar

In deze webinar kom je meer te weten over de mogelijke toepassingen, in welke sectoren het wordt ingezet en hoe Private LTE in de zorg het verschil maakt. Ook wordt er stilgestaan bij de verschillen tussen private LTE en WiFi, private GSM en IP-Dect.

Private LoRa netwerk op Schiphol

MCS heeft Schiphol geadviseerd en begeleid bij het uitrollen van hun eigen Private LoRa netwerk. Benieuwd hoe Schiphol zijn Private LoRa netwerk gebruikt en welke toepassingen er mogelijk zijn? Bekijk het in de video.