MCS genomineerd voor Computable Awards 2021

MCS genomineerd voor Computable Awards 2021 stemming

MCS is genomineerd voor de Computable Awards 2021 in de categorie Digital & E-commerce. De jury heeft ons voorgedragen voor onze plug & play IoT-oplossing Private Connect SensDesk.

Uit 23 inzendingen heeft de onafhankelijke jury 10 genomineerden geselecteerd. Deze nominaties zijn uitgekozen op basis van het onderscheidend vermogen van het product en de leverancier. 

Private Connect SensDesk: plug & play IoT-oplossing voor MKB 

Private Connect SensDesk biedt organisaties de mogelijkheid om eenvoudig realtime inzicht te krijgen in hun processen. Gebruikers kunnen onder andere temperatuur, luchtkwaliteit en bewegingsdetectie monitoren door middel van een NB-IoT of LTE-verbinding.

De data wordt verzameld in overzichtelijke dashboards. Hiermee kunnen gebruikers in één oogopslag data analyseren en alarmeringen beheren. Daarnaast kunnen zij deze analyses in gecertificeerde rapportages ontvangen. De laagdrempelige dienst Private Connect SensDesk hebben wij begin dit jaar gelanceerd. 

IoT niet meer weg te denken uit samenleving  

Inmiddels zien veel organisaties in dat zij niet achter kunnen blijven met het slimmer en veiliger maken van processen. Toch is het nog steeds niet eenvoudig. De techniek kan complex zijn en precies daar biedt MCS samen met haar partners hulp en ontzorgen wij de klant.

Door deze unieke samenwerking en benaderingswijze wordt het bedrijven makkelijker gemaakt om te starten met IoT. Met als resultaat dat steeds meer ‘dingen’ slim worden gemaakt en verbonden worden met internet.  

Samenwerken met partners voor optimaal resultaat voor de klant 

MCS faciliteert haar partners om deze slimme digitalisering van processen en klanttevredenheid efficiënt in de markt te zetten. Onze partners kunnen deze oplossing als (managed) dienst aanbieden. MCS ondersteunt dit verkooptraject met een volledige online support. Zo ondersteunen wij hen onder andere met een speciale website (eventueel te personaliseren voor de partner) en een e-learning programma voor sales-medewerkers.  

Maar het belangrijkste is een volledig werkende plug & play oplossing inclusief dashboards. Zodat de klant zijn alarmering en data kan managen. Op deze manier kan de partner zich concentreren op het uitwerken van de oplossing voor zijn klant en zorgen wij voor een werkende oplossing voor de partner. Een mooie win-win situatie. 

Computable Awards jury over nominatie

In onderstaande video legt de jury van de Computable Awards uit waarom zij de Private Connect SensDesk oplossing van MCS hebben genomineerd.

Stemming Computable Awards 2021 

Stemmen op de genomineerden voor de Computable Awards 2021 kon van 5 juli tot en met 10 oktober. De stemmen van het publiek tellen voor 50% mee. De andere 50% wordt bepaald door het oordeel van de juryleden. Op 2 november maakt Computable de winnaar bekend in een speciale uitreikingsceremonie.  

Kijk voor meer informatie over de nominatie van MCS voor de Computable Awards 2021 op de website.