MCS Value Added Distributor van Kerlink

MCS Value Added Distributor van Kerlink | Value Added IoT distributie | MCS

De ITalks LoRaWAN server van MCS biedt managed services en is ontworpen voor robuuste, professionele LoRaWAN-omgevingen. “MCS heeft vanaf de begindagen van LoRaWAN met verschillende IoT-oplossingen providers gewerkt.” aldus voormalig MCS CCO Jasper den Hartog. “Kerlink was toen de betrouwbaarste partner voor LoRaWAN-infrastructuren en dat hebben ze jaar in, jaar uit bewezen. Dergelijke partnerschappen ondersteunen ons in onze groeistrategie

In 2018 tilde Kerlink het distributeurschap van MCS naar het hoogste niveau. En benoemde MCS als Value Added Distributor in de Benelux. Vanuit Kerlink is de keuze voor deze verdiepte samenwerking onderdeel van de strategie om het netwerk met toegevoegde waarde distributeurs (VAD) te laten groeien. Het doel is de marktpenetratie van LoRaWAN-technologie voor publieke netwerken te versnellen. Met strategische partners die verticale end-to-end-oplossingen bieden en een sterke lokale aanwezigheid hebben in hun markten. Er bestond reeds een jarenlange partnerschap tussen MCS en Kerlink.

“Kerlink is verheugd met de samenwerking met MCS, die expertise en toegevoegde waarde biedt, welke de implementatie van LoRaWAN-netwerken in de Benelux duidelijk versnellen”, zegt Ermeline Lebon, Global head of channel sales bij Kerlink.De verticale oplossingen brengen onmiddellijke en substantiële voordelen, gebruikmakend van het lage energieverbruik en de langeafstandsmogelijkheden van de LoRa-technologie.”