NCT Integrations

NCT Integrations | Value Added IoT distributie | MCS

Als systeemintegrator heeft NCT Integrations een bewezen staat van dienst op het gebied van succesvolle implementaties van zorgtechnologie. Hun expertise omvat het integreren van systemen en het leveren van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van zorginstellingen.

Bij NCT is het hun missie om de levenskwaliteit van cliënten en bewoners te verbeteren, en het werk van zorgprofessionals te vereenvoudigen door middel van technologische middelen. Zij streven ernaar om zorginstellingen proactief te ondersteunen bij het maken van keuzes op het gebied van zorgcommunicatie, zorgalarmering, zorg- en dienstenplanning, registratie van zorg en diensten, en zorgdomotica-oplossingen.

Zij zijn niet alleen een leverancier, maar ook een (proces)partner. NCT Integrations blijft voortdurend informatie verzamelen van innovators, ontwikkelaars, producenten en zorgprofessionals, en trainen onze medewerkers om deze kwaliteit te waarborgen.

MCS en NCT Integrations werken intensief samen in het opleveren en uitrollen van Private LTE- en 5G-netwerken in de zorgsector met als doel bedrijfskritische toepassingen (zoals zorgalarmering) op de meest betrouwbare wijze te laten functioneren.

Meer informatie over NCT Integrations vind je op www.nct-groep.nl.