Poynting

Poynting | Value Added IoT distributie | MCS

Poynting is een Zuid Afrikaanse fabrikant van hoogwaardige antennetoepassingen. Deze focus heeft Poynting tot een van ’s werelds toonaangevende vernieuwers van antenneproducten gemaakt.

Zij bezitten meer dan 50 patenten en ontwerpen, die op grote schaal worden gebruikt in zijn unieke antenneoplossingen voor superieure draadloze communicatie voor 5G, LTE, 3G, 2G, Wi-Fi, RF en andere netwerken.

Poynting’s grootste onderscheid is het elektrisch ontwerp van de antenne. Deze zorgt ervoor dat  de beste performance wordt geleverd op elke frequentie en onder elke omstandigheid, ongeacht waar de bron van informatie zich bevindt.

Met hun passie voor antennes bedienen zij klanten over de hele wereld. Door hun cultuur van innovatie en het oplossen van problemen leveren zij de meest robuuste en effectieve antenneoplossingen op de markt.

MCS en Poynting hebben al jarenlang een warme samenwerkingsverband. Samen ondersteunen zij, met hun persoonlijke aanpak, MCS klanten in het kiezen voor de juiste antenne voor de M2M en IoT-oplossingen die MCS levert.

Meer informatie over Poynting vind je op www.poynting.tech.