Scailable

Scailable | Value Added IoT distributie | MCS

Scailable is een high-tech scale-up die sinds 2020 bouwt aan een platform om Machine Learning en AI-toepassingen te creëren op EDGE devices, zoals camera’s, gateways en IPC’s, zonder dat hier embedded engineering voor nodig is. De unieke technologie van Scailable maakt het mogelijk om geavanceerde AI-modellen zeer efficiënt, veilig, en modulair te deployen op EDGE devices. 

Scailable werkt samen met partners aan diverse toepassingen van EDGE AI om zo, samen met het ecosysteem, oplossingen te leveren die direct waarde toevoegen voor de eindklant. Het is onze missie om getrainde AI-modellen op een efficiënte en energiezuinige manier voor iedereen toegankelijk te maken terwijl we de dataprivacy en security garanderen.

MCS en Scailable werken intensief samen om meer organisaties kennis te laten maken met de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie. Scailable heeft de gepatenteerde plug & play Scailable AI manager ontwikkeld voor de MCS AI Gateway. Daarnaast hebben zij MCS aangewezen als exclusieve Value-Added Distributeur en Logistics Service Provider.

Meer informatie over Scailable vind je op www.scailable.net.