Teltonika

Teltonika | Value Added IoT distributie | MCS

Teltonika Networks uit Litouwen is een snel groeiend technologiebedrijf, dat professionele netwerkconnectiviteitsapparatuur produceert voor internationale markten.

Door langdurige ervaring en onderzoek en ontwikkeling van industriële netwerkapparatuur voor IoT- en M2M-communicatie, hebben zij een breed portfolio van producten ontwikkeld voor de meest complexe gebieden van Industrie 4.0, Smart City, en Groene Energie.

Teltonika Networks beheerst elke fase van de productontwikkelingscyclus, waardoor zij snel en flexibel kunnen inspelen op marktbehoeften en -veranderingen en tegelijkertijd betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak kunnen garanderen.

Als onderdeel van de Teltonika IoT Group worden al hun producten vervaardigd en geassembleerd in een moderne fabriek in Litouwen, waardoor we de hoogste kwaliteitsnormen kunnen garanderen.

MCS is al jaren de hoogst gewaardeerde distributeur van Teltonika netwerk producten (zoals mobiele routers, mobiele gateways en switches) in de Benelux. In 2022 zijn wij bekroond met de Teltonika Award voor “VIP Platinum Partner”.

Meer informatie over Teltonika vind je op www.teltonika-networks.com.