Samenwerking MCS en Isotron

Samenwerking MCS en Isotron | Value Added IoT distributie | MCS

Strategische samenwerking MCS en Isotron Systems leidt tot full service in Industrial Internet of Things

Samenwerking

MCS en Isotron Systems zijn een strategische samenwerking aangegaan. Sinds de overname van B+B Smartworx door Advantech zijn Isotron en MCS onderdeel van hetzelfde partnernetwerk, beiden met hun eigen specialiteit.

  • Isotron is sinds 2001 een Value Adding distributiepartner van Advantech op het gebied van de industriële automatisering.
  • MCS is gespecialiseerd op het gebied van Industriële IoT, mobiele en LPWAN communicatie.

Met de uitgebreide kennis op het gebied van industriële automatisering enerzijds en de vergaande expertise op het gebied van mobiele en LPWAN communicatie en data acquisitie anderzijds vormen MCS en Isotron een ijzersterk samenwerkend team op het gebied van IIoT (Industrial Internet of Things).

De gezamenlijke kennis zorgt ervoor dat MCS en Isotron jou als klant van machine tot cloud kunnen adviseren en ondersteunen met kennis en producten. Zo helpen we je om de volgende stap te maken naar Industrie 4.0.

De kracht van de samenwerking

In de bedrijfsfilosofie van zowel MCS als Isotron staan kwaliteit, ondernemerschap, samenwerking en innovatie hoog in het vaandel. Beide partijen kijken daarom dan ook uit naar een succesvolle en duurzame samenwerking waar we onze klanten nog beter kunnen gaan bedienen. Concreet wordt er invulling gegeven aan veilig remote beheer van apparaten en in de data-acquisitie van sensoren en actuatoren in industriële omgevingen.

Isotron Systems

Isotron Systems levert al meer dan 40 jaar automatiseringsproducten en -systemen aan klanten in vele industriesegmenten binnen de Benelux. Vanuit de brede kennis en ervaring bieden zij kundig (toepassings)advies en geven zij ook op zeer regelmatige basis trainingen aan ontwikkelaars en engineers.

MCS

Als technologiespecialist faciliteert MCS haar business partners en system integrators met IoT-oplossingen en private communicatienetwerken. “Onze missie is om met onze oplossingen het dagelijks werk en leven van mensen beter en leuker te maken. Complexe techniek wordt door ons eenvoudig gemaakt. Met impact voor iedereen”.

Advantech / B+B Smartworx

Het assortiment van B+B Smartworx is reeds geïntegreerd in het Advantech-portfolio en omvat (mobiele) routers, LoRa en andere draadloze communicatie-oplossingen.

Vraag ons verkoopteam om meer informatie.