Sigfox sensoren

Sigfox sensoren | Value Added IoT distributie | MCS

Sigfox behoort tot de  LPWAN familie (Low Power Area Netwerk). MCS heeft het compleetste assortiment Sigfox sensoren met voor elke toepassing op het gebied van Internet of Things (IoT) een oplossing.

MCS levert ITalks Sigfox sensoren

MCS produceert LoRa en Sigfox sensoren onder eigen naam ITalks.
Verder werken we samen met toonaangevende fabrikanten zoals Adeunis, Bosch, Elsys en Advantech.

MCS support / EDGE computing

Steeds meer LoRa en Sigfox sensoren ondersteunen zogeheten EDGE computing technologie. Daarmee is het mogelijk om software-applicaties in de routers te maken met als belangrijkste doel en snelle time-to-market voor jouw toepassing. MCS support engineers en eigen software-ontwikkelaars zijn expert in EDGE computing technologie. Je kunt je software-applicatie door ons laten ontwikkelen en/of een maatcursus afnemen zodat je in staat bent zelf een SW-programma in de router te schrijven. Informeer naar de mogelijkheden bij je accountmanager of mail ons verkoopteam.

SNEL AAN DE SLAG

Om de integratie van IoT-software en hardware eenvoudiger te maken heeft MCS verschillende ITalks starter packages samengesteld. Gebaseerd op LoRa of Sigfox-technologie. Het doel van een ITalks starter package is om samen met jouw organisatie een Proof of Concept (PoC) te realiseren. Zo ervaar je hoe IoT het leven prettiger maakt. Je kunt er direct mee aan de slag. Op basis van de PoC-fase die wij binnen 3 maanden met je afronden, beslis je op welke wijze je door wilt gaan. We kunnen je in de PoC-fase begeleiden en ook daarna. We bespreken elke stap met je om uiteindelijk tot een succesvolle roll-out te komen van je IoT-oplossing.