Raak geïnspireerd door de mogelijkheden van IoT tijdens de MCS Smart Week of IoT van 18-20 april

Van 18 tot en met 20 april organiseert MCS voor de 3e keer op rij de Smart Week of IoT. Na 2 succesvolle edities heeft het gratis online evenement een nieuwe vorm. Iedere dag zijn er kort maar krachtige themasessies over de belangrijkste IoT-onderwerpen van nu. In 30 minuten krijgen deelnemers een update over draadloos monitoren met LoRa, NB-IoT, (Private) 5G, 4G/5G SIM connectiviteit, draadloze IoT-modules, Artificial Intelligence en IoT EDGE hardware.

Toonaangevende fabrikanten zoals Advantech, HW group, Kerlink, IoT Unlimited en Telit Cinterion informeren deelnemers over belangrijke ontwikkelingen op het gebied van IoT. Bekende namen als T-Mobile, Blockbax, Confed, CasCade Automation Systems en Trigion nemen de kijkers mee naar de praktijk. Zij vertellen over hoe zij kansen voor digitalisering hebben benut met hun geslaagde IoT-projecten. Ook laten zij zien welke effecten dat heeft gehad op hun organisatie en wat zij verwachten voor de toekomst.

IoT niet meer weg te denken uit samenleving

Inmiddels zien veel organisaties in dat zij niet achter kunnen blijven met het slimmer en veiliger maken van processen. Door huidige technologische ontwikkelingen zoals kunstmatige intelligentie, Smart Building, EDGE en 5G wordt het hen makkelijker gemaakt om volledig te automatiseren en digitaliseren. Zo worden niet alleen gebouwen en werkplekken gedigitaliseerd, maar worden ook steeds meer ‘dingen’ slim gemaakt en verbonden met internet.

Deze digitalisering verbetert de klanttevredenheid en zorgt ervoor dat organisaties steeds meer nieuwe inzichten krijgen. Zo kan een voorsprong op de concurrentie genomen worden. Veel toepassingen zijn schaalbaar. Hierdoor worden kosten gereduceerd en de productiviteit verhoogd.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van IoT

Met de Smart Week of IoT biedt MCS iedereen de mogelijkheid om geïnspireerd te raken door de mogelijkheden van IoT. Van resellers en system integrators tot aan eindgebruikers.

Meer informatie over het evenement en het programma is te vinden op deze website.