MCS op het water

MCS op het water | Value Added IoT distributie | MCS

| John van Nijnatten

Je wordt 25 jaar, het is corona en er was een lockdown. En toch wil je het speciale jubileum vieren met je klanten. Een groot ‘live’ klantenevenement leek ons geen goed idee.

De Smart Week of IoT is online en gaat zeker inspirerend zijn voor onze klanten, zo bewees de vorige versie; dus die zetten we gewoon door. Toch wilden we het liefst ook ‘live interactie’ met klanten om het 25-jarig bestaan van MCS te vieren. Maar hoe?

Met water, bier & boot de zomer door

Water, bier en boot in een kleine setting. Dat leek ons een goede combinatie om de lente- en zomermaanden door te komen. En dus maakten wij een mooi programma om samen met onze partners een feestelijke middag door te brengen. Hopende dat zij beschikten over een stel zeebenen!

De middag begon met een rondleiding in Brouwerij Wispe en eindigde met een etentje bij het bijbehorende restaurant. De tussentijd vulden we met een Wispe bierproeverij op de boot over de prachtige rivier De Vecht langs mooie natuur, forten en kastelen. Met mijzelf als schipper voor deze bijzondere boottocht!

Niet gieten, maar genieten

Wispe is een ambachtelijke brouwerij gelegen in de prachtige Sint Laurentiuskerk in vestingstadje Weesp. Het verhaal van de 3 broers, die de brouwerij begonnen zijn, spreekt iedereen erg aan. Het is een inspiratie over ondernemen, vallen en opstaan, tegenslagen en doorzetten.

Maar het allermooiste vonden onze gasten toch de speciale bieren die ze maken. “Niet gieten, maar genieten”, zoals Brouwerij Wispe’s slogan luidt!

Inspirerend

De kleine informele setting met telkens maximaal 10 mensen aan boord zorgde voor veel interactie. Zakelijk verhalen over bijvoorbeeld raakvlakken, over zienswijzen en strategie en over problemen en oplossingen.

Persoonlijke verhalen over carrière keuzes, over sporten en werken, over vakanties en vrijetijd, over…… van alles en nog wat.  Inmiddels hebben wij 5 vaartochtjes gedaan. Maar we gaan gewoon door! Wij vinden het namelijk veel te leuk om te doen. En de inspiratie die we meekrijgen van onze waardevolle klanten motiveert ons en is het allermooiste cadeau voor ons 25-jarig bestaan.

MCS Partners – DANK JULLIE WEL!

Vaar jij binnenkort ook mee?

Wil je ook mee varen op deze speciale vaartocht? Neem dan contact op met jouw accountmanager en wie weet zien wij jou binnenkort ook aan boord van “De Staele Luwte”!