MCS en het onvergetelijke teamuitje in Kroatië

MCS en het onvergetelijke teamuitje in Kroatië | Pushing the limits of communication technology | MCS

| John van Nijnatten

Vrijdagochtend 9 uur en de MCS’ers zijn in een feeststemming. Een mooi gezelschap stond klaar om te vertrekken naar het eiland Hvar in Kroatië voor een bijzonder teamuitje!

Een paar maanden geleden rees de vraag hoe wij wilden vieren dat 2021 zo’n mooi en succesvol jaar is geweest voor het bedrijf. En hoe wij dit extra speciaal konden maken omdat MCS dit jaar ook nog eens 25 jaar jong is geworden.

Zon en avontuur kwam toen als winnaar uit de bus. Na weken voorpret was het afgelopen vrijdag dan eindelijk zo ver!

Zonnestralen vangen op een idyllisch eiland

Een paar uur later wandelden we met de rolkoffers rechtstreeks van het vliegveld naar de aanlegsteiger. Hier lag een speedboot klaar die ons naar Hvar bracht – een idyllisch eiland voor de kust in Kroatië. Met een ‘adrenaline vaartocht’, waarbij ‘een nat pak door de Adriatische golven’ niet ontbrak, worden we vervolgens afgezet bij het hotel.

De zon straalde ons tegemoet. Met +25 °C en uitzicht op het prachtige blauwe water was het daarna gezellig borrelen. De meegenomen ‘kletspot’ deed zijn werk. Al snel kwamen we alles van elkaar te weten over persoonlijke drama’s, leerzame levensmomenten, intieme onthullingen, bedreigende doodservaringen, allermooiste vakanties en meest indrukwekkende thrill-momenten. Kortom, gezelligheid, humor, een lach en een traan alom.

Cabriotour, biologische lunch en raften

Geholpen door de heerlijke Kroatische zon beleefden we Hvar de volgende dag al rondtoerend in mooie felgekleurde cabrio-kevers. Af en toe een stop om sightseeing hoogtepunten te bezoeken. Soms zelfs ondersteund met Slavisch gezang waarvan wij vonden dat dit de Kroatisch inzending voor het Eurovisiesongfestival had moeten zijn. In elk geval was zijn stem indrukwekkend in de galmende kerk.

Daarna stond een fantastische lunch op de Agrofarm op de planning, waar alles uit de tuin zó op ons bord kwam. En de heerlijke eigen gemaakte wijnen en olijfolie maakten de beleving compleet.

Maar rustig de lunch laten zakken was er niet bij. Tijd voor actie, en niet zonder gevaar deze keer! We stortten ons in een snel kolkende rivier om te gaan raften. Kletsnat en met hier en daar wat blaren op de handen komen we voldaan uit de rafts. Maar wat geeft het met een overheerlijke zon? Het werd een mooie tocht door de kronkelende Kroatische rivier. En wat was het leuk om te zien hoe verschillende karakters samenwerkten in het heetst van de strijd.

Cultuur opsnuiven in Split

Via de heuvels en de kustlijn reden we door naar Split. Hier kregen wij een rondleiding door de oude stad waar derde-eeuwse gebouwen elkaar afwisselden met de middeleeuwen. Verschillende culturen vinden elkaar in Split (of juist niet, het is het maar hoe je het bekijkt).

Een onvergetelijke reis met MCS

Culinaire Kroatische verwennerijen, cocktails en strand, thrills en avontuur, sightseeing en cultuur, dansen en sjansen in de Kiva bar….het is teveel om op te noemen wat we samen beleefd hebben. Ik kan me niet voorstellen dat JIJ je niet ook wilt aansluiten bij dit geweldige MCS-team om samen met ons 2022 weer net zo succesvol te maken als het afgelopen jaar. En wie weet waar we dan volgend jaar onze avonturen beleven met zijn allen!

Bekijk onze vacatures 🙂

MCS

MCS rafting MCS in Kroatie Speedboot
MCS in kroatie MCS in Kroatie MCS in Kroatie
MCS in Kroatie MCS in kroatie MCS in Kroatie
MCS in Kroatie