Vast-mobiel integratie met picocellen bij Koninklijke Nooteboom

Vast-mobiel integratie met picocellen bij Koninklijke Nooteboom | Value Added IoT distributie | MCS

Simon Poels, directeur Pocos:”Gegarandeerde indoor dekking op de mobiele telefoon met alle functionaliteiten die de gebruiker gewend is, zowel indoor als outdoor, dankzij Pocos Uno was doorslaggevend om voor de Picocell technologie van MCS te kiezen”

Pocos: wholesale provider van innovatieve connectiviteit

Steeds vaker wordt MCS geconfronteerd met aanvragen voor betrouwbare mobiele indoor dekking. Mobiele operators (KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2) hebben echter geen wettelijke verplichting om indoor dekking aan te bieden. Een eindklant dient bovendien altijd toestemming van de desbetreffende operator te hebben voor een indoor oplossing – bijvoorbeeld in geval van een repeater. Zonder toestemming is de oplossing illegaal en loopt u het risico op boetes van het Agentschap voor Telecom. In de praktijk blijkt indoor dekking derhalve een steeds groter probleem te worden.

Pocos, opgericht in 1997, staat voor “Powering Communication Solutions”. Pocos levert als onafhankelijke en zelfstandige Wholesale service provider, innovatieve oplossingen voor connectiviteit, telefonie, mobiel en cloud-diensten.

Private GSM en Picocell technologie

MCS en Pocos werken samen om vast/mobiele integratie-oplossingen te realiseren met een gegarandeerde indoor dekking, dankzij Private GSM en Picocell technologie. Pocos won in 2015 de prestigieuze Telecom Inspirience Award met hun toepassing in de categorie ‘beste vast/mobiele oplossing’.