MCS lanceert nieuwe all-in-one routeroplossingen voor snelle en veilige 4G/5G internetverbindingen

MCS lanceert nieuwe all-in-one routeroplossingen voor snelle en veilige 4G/5G internetverbindingen | Value Added IoT distributie | MCS

MCS introduceert all-in-one routeroplossingen met geavanceerde 4G (LTE) en 5G hardware en stabiele connectiviteit. De nieuwe routeroplossingen bieden gebruikers de mogelijkheid om betrouwbare failover/back-up-toepassingen op te zetten, gebruik te maken van unlimited 5G of dual SIM-functionaliteiten.

De all-in-one routeroplossingen van MCS zijn inzetbaar in diverse segmenten. Vooral organisaties in de maritieme, automotive, bouw, enterprise, retail en industrial IoT sector kunnen profiteren van de voordelen van de routeroplossing.

Compleet pakket voor een succesvolle routeroplossing

De all-in-one LTE of 5G routeroplossingen bieden gebruikers alle onderdelen die zij nodig hebben voor een succesvolle routeroplossing.

Het pakket bevat een mobiele LTE of 5G router van Advantech of Teltonika, hoogwaardige antenne voor optimale signaalontvangst, IoT data SIM-kaart voor naadloze connectiviteit, en remote beheer via WebAccess DMP of RMS.

Complexe configuratie op maat

Dankzij een plug & play combinatie van hardware, accessoires, connectiviteit en SLA verloopt de installatie heel eenvoudig. MCS engineers voeren de complexe configuratie volledig op maat uit voor de klant. Zo kunnen gebruikers direct met een werkend product aan de slag.

De MCS engineers verzorgen onder andere het instellen van de APN in de router, security policy, data cap in de router en in de SIM Management Portal, en de LAN/WAN instellingen.

Volledige controle over routers met remote beheer

De all-in-one routeroplossing wordt door gebruikers eenvoudig op afstand beheerd via de handige online portal. Hierdoor hebben organisaties volledige controle over de routers. Zo kunnen zij snel al hun routers in het veld beheren vanaf één locatie.

Gebruikers beschikken over een overzicht van diagnostische gegevens en management functies van de routervloot. Op afstand kunnen zij ook firmware en configuratie-updates doen waardoor veel tijd wordt bespaard.

Twee varianten beschikbaar

Naast een reguliere all-in-one oplossing voor Advantech en Teltonika routers waarbij klanten de oplossing kopen voor een eenmalig bedrag, biedt MCS ook een complete managed dienst. Private Connect Router Solutions.

Met Private Connect leasen klanten de volledige routeroplossing voor een vast bedrag per maand. Een abonnementsvorm zonder voorinvestering in de hardware en connectiviteit.