Word partner van MCS

Word partner van MCS | Value Added IoT distributie | MCS

Profiteer van de voordelen van samenwerken.

MCS is de specialist op het gebied van high-end oplossingen voor private 4G (LTE), 5G en LPWAN connectiviteit, Managed IoT en IoT hardware.

Wij nodigen jou uit om samen te werken aan een succesvolle toekomst. Word nu een partner van MCS!

Waarom MCS partner worden?

Als MCS partner krijg je toegang tot de beste technische ondersteuning en voorzie je jouw klanten van de meest geavanceerde connectiviteit.

  1. Maak het verschil in de markt: technologie ontwikkelt zich voortdurend. Als partner van MCS begeleid je jouw klanten zorgvuldig op hun zoektocht naar vernieuwende business modellen. Onze betrouwbare oplossingen op het gebied van IoT, Artificial Intelligence, eSIM-connectiviteit en private netwerken (LTE / 5G / LPWAN) bieden jou alle benodigde middelen om het onderscheid te maken.
  2. Creëer extra inkomstenstromen: als MCS partner krijg je toegang tot ons uitgebreide productassortiment. Zorgvuldig geselecteerd en uitvoerig getest. Dankzij toonaangevende merken zoals Advantech, Teltonika, Option, HW Group en Nokia bied jij jouw klanten hoogwaardige 4G/5G/LPWAN hardware. En help je hen bij het verwezenlijken van hun doelstellingen.
  3. Verken nieuwe sectoren en verticals: dankzij MCS breid je moeiteloos uit naar nieuwe sectoren en verticals. Onze brede kennis en ervaring stellen jou in staat om aan de behoeften van verschillende markten te voldoen en zo jouw klantenkring te vergroten.

Waarom samenwerken met MCS?

  1. Uitgebreid portfolio van A-merken: Als value-added distributeur biedt MCS een uitgebreid portfolio van A-merken, waaronder Advantech, Telit Cinterion, Poynting en Kerlink. Hierdoor kun je vertrouwen op de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid voor jouw klanten.
  2. Eersteklas support: Als partner van MCS kun je altijd vertrouwen op de uitgebreide expertise van onze betrokken accountmanagers en hoogopgeleide engineers. Blijf op de hoogte door onze evenementen, demo’s en continue sales-ondersteuning. Onze hoogopgeleide engineers staan voor jou klaar voor 24*7 1e en 2e lijns support. Gebruik maken van onze marketingtools en whitelabeling behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor kun je jouw eigen merk versterken en jouw klanten een unieke ervaring bieden.
  3. Aantrekkelijke kortingen: Bestel direct uit onze ruime voorraad en profiteer van volumekorting op onze standaardprijzen. MCS is preferred supplier van veel toonaangevende leveranciers en garandeert jou de beste prijs met onze laagste prijsgarantie.

Direct profiteren na inschrijving

Word nu partner van MCS en maak deel uit van een succesvol team dat voorop loopt in de wereld van IoT technologie en connectiviteit. Samen bouwen wij aan een veelbelovende toekomst!

Maak gratis jouw account aan en profiteer direct van alle voordelen.