Alpha Z Technologies

Alpha Z Technologies | Value Added IoT distributie | MCS

Innovatie en nieuwe technologieën voor iedereen beschikbaar. Dit zit in Alpha Z Technologies’ kern. Met hun uitgebreide ervaring in industriële processen, realisatie van de digitale transformaties en implementatie van de innovatieve oplossingen in de conventionele omgevingen staan zij klaar om te helpen in je digitale reis.

Gebaseerd op een “digital maturity assessment” assisteren zij hun klanten in het creëren van een digitale visie en strategie voor hun organisaties. Zij zijn er voor hun klanten in elke stap. Van de project definitie tot de implementatie van IIoT, robotica, connectiviteit, advanced analytics, predictive maintenance, procesoptimalisatie, en vele andere innovatieve technologieën.

Samen met hun betrouwbare partners maken zij jouw digitale transformatie mogelijk waarin industry 4.0 niet meer een woord, maar de realiteit is.

MCS en Alpha Z Technologies werken intensief samen in het opleveren en uitrollen van Private LTE en 5G-netwerken zodat meer organisaties kunnen profiteren van een volledige automatisering, digitalisering en de technologische voordelen van industry 4.0.

Meer informatie over Alpha Z Technologies vind je op www.alphaztech.com.