MCS en de leukste lunch van het jaar

MCS en de leukste lunch van het jaar | Pushing the limits of communication technology | MCS

| Caroline Stolk

De dagen worden korter, Mariah Carey en Wham worden volop gedraaid op de radio…het is bijna Kerstmis. Daarom was het 19 december weer tijd voor onze jaarlijkse MCS kerstlunch!

Dit jaar was er zelfs een dresscode, sparkle & shine, waardoor iedereen er extra feestelijk uitzag. De champagne stond klaar om met elkaar te toosten op het mooie afgelopen jaar en op 2020.

MCS

Onze Belgische en Nederlandse collega’s konden daarna genieten van een heerlijke rijsttafel van RitWan, favoriet van menig MCS medewerker. Na afloop kreeg iedereen een kerstpakket als blijk van waardering voor hun inzet en harde werk in 2019.

Helaas stond deze feestelijke lunch ook deels in het teken van het afscheid van enkele collega’s, waaronder onze commercieel directeur Jasper den Hartog. Hij zal per 1 januari 2020 beginnen aan een nieuwe uitdaging en wordt vervangen door onze nieuwe CCO, Bas Piek. Wij wensen Jasper, Dana en Joeri alle goeds toe en heel veel succes met hun nieuwe uitdagingen!

Het was een fantastisch 2019 en wij kijken vol enthousiasme uit naar het nieuwe jaar en het nieuwe decennium. Fijne feestdagen!