MCS en de mindblowing VR experience

MCS en de mindblowing VR experience | Value Added IoT distributie | MCS

| Sofie

Om het 25-jarig bestaan van MCS te vieren hebben wij eind vorig jaar samen met enkele Belgische partners de Virtual Reality wereld ontdekt.

Onze Nederlandse partners waren al getrakteerd op een zomerse vaartocht en bierproeverij. Daarom konden wij in België natuurlijk niet achterblijven met een mooi jubileumevent!

De wereld van VR veroveren

Aangezien corona nog steeds in het vizier blijft, leek een groot klantevenement organiseren niet ideaal. Om toch een ‘live event’ te kunnen houden, gingen wij op zoek naar een leuke activiteit.

Eén van onze partners beschikt over een VR-complex. MCS wordt maar één keer 25 jaar dus vierden wij dit door met een selecte groep de wereld van VR te veroveren! Donderdag 8 december was het dan zover en gingen wij de VR challenge aan!

Mindblowing experience bij VR Base

En wat een wondere wereld stapten wij binnen bij de VR Base. Zij bieden een bijzondere ervaring waarin het spel levensecht voelt. Door gebruik te maken van innovatieve technieken krijg je een mindblowing experience voorgeschoteld.

MCS en de virtuele wereld

Na de verwelkoming van onze partners en een presentatie over de nieuwste updates, doken wij met onze partners in de wereld van VR.

Als eerste spel gingen wij “The battle against the zombies” aan. In dit spel is het de bedoeling om zoveel mogelijk zombies af te schieten in een bepaalde tijd. Een soort virtuele The Walking Dead……maar het was best angstaanjagend om aangevallen te worden door zulke levensechte beesten.

In het tweede spel werden wij opgedeeld in 2 teams en speelden we “The DeathMatch in the Port of Antwerp!”. In de virtuele Haven van Antwerpen moest elk team zoveel mogelijk teamleden van het andere team uitschakelen. Knallen maar was de boodschap!

Na de virtuele games was het tijd om uit te blazen en terug te keren naar de realiteit. Vervolgens konden we aan tafel schuiven voor een heerlijk Italiaans buffet.

Inspirerend

De kleine informele setting met ongeveer 10 partners zorgde voor veel interactie. Er werden zakelijke opportuniteiten, problemen en oplossingen besproken tijdens het diner. Maar ook persoonlijke verhalen kwamen aan bod over vakanties, hobby’s, etc..

Wij voelden een positieve en informele vibe tijdens ons event wat maakte dat het voor ons geslaagd was!

MCS Partners – Bedankt!