ITalks IoT Suite

ITalks IoT Suite | Pushing the limits of communication technology | MCS

De ITalks IoT Suite is een flat fee IoT platform om direct mee aan de slag te gaan. Als MCS business partner ontwikkel je zo je eigen IoT-oplossing. Dat betekent versneld groeien in IoT. Start small, think big. 

Goed voorbereid dus snel een Proof of Concept

De ITalks IoT Suite kenmerkt zich doordat het een ‘open’ en 24 x 7 Managed platform is. In 3 overzichtelijke stappen realiseren we een klantspecifieke IoT-oplossing. Je kunt snel starten en bent toch flexibel. Want in een later stadium voeg je eenvoudig functionaliteiten toe. Starten met een Proof of Concept voor een vast afgebakend bedrag is daarom prettig. De leercurve kan daarna gebruikt worden om je propositie te optimaliseren.

ITalks IoT Suite – in 3 stappen naar klantspecifieke IoT-toepassing

Stap 1: collecteer data van sensor of apparaat
Stap 2: verrijk de data door integratie met andere IT-systemen en automatiseer de processen
Stap 3: visualiseer data met de juiste dashboards

Flat fee IoT

MCS biedt een flat fee abonnement aan voor de ITalks IoT Suite. Dat wil zeggen dat je exact weet waar je aan toe bent. Je betaalt NIET per sensor of device. Je kunt dus onbeperkt groeien in aantallen devices en sensoren, zonder dat uw kosten oplopen. Helder en duidelijk. Dat biedt ruimte voor uw eigen businessmodel.

‘Start small, think big’ – ITalks IoT Suite in 3 varianten

Deze oplossing is beschikbaar in 3 varianten: Basic, Standard en Premium. We bieden je daarmee een geschikt groeipad, van Proof of Concept naar schaalbare roll-out’s. Met de flexibiliteit  van een open platform, waardoor je ook in een later stadium extra functies kunt toevoegen.

In de downloadable pdf vind je de specificaties per variant. Voor prijsinformatie neem je contact op met ons verkoopteam.

White labeling

Je hebt de mogelijkheid om je eigen look & feel aan de dashboarding te geven, een eigen branded omgeving. Zo wordt het een vertrouwde en herkenbare plek voor de gebruikers en versterkt je het merk.

Snel instappen met ITalks IoT Suite Starterskits

Op basis van de ITalks IoT Suite heeft MCS  een aantal ready-to-use Starterskits samengesteld:

Een Starterskit bevat:

  • de juiste hardware
  • 3 maanden LoRa- of Sigfox-connectiviteit
  • portaal log-in met juiste dashboarding

Ook bij specifieke situaties bieden we een passende oplossing. Voor meer informatie neem je contact op met je accountmanager of met ons verkoopteam.

MCS genomineerd voor Inspirience Award

De nieuwe categorie Business Extend Award van de Telecom Inspirience Awards gaat over concepten waarmee resellers succesvol hun dienstverlening kunnen uitbreiden. MCS is in 2017 genomineerd met deze ITalks IoT Suite. In tbm magazine lees je er meer over.