Disruptieve IoT – Smart Week of IoT | 27 september

Disruptieve IoT – Smart Week of IoT | 27 september | Pushing the limits of communication technology | MCS

In deze sessie van de Smart Week of IoT presenteren we een disruptieve IoT-oplossing. Want cryptocurrency verdienen door bij te dragen aan de dekking van een netwerk is nieuw. Gaat dit een bedreiging zijn voor bestaande LoRa-netwerkoperatoren, zoals Proximus en KPN?

Aansluiten & cashen

Op basis van blockchain technology heeft het Amerikaanse Helium een decentraal IoT-netwerk op basis van LoRa geïntroduceerd. Dit leidt tot een open draadloos IoT-netwerk dat in staat is om meerdere LoRa-enabled IoT-sensoren & -apparaten te verbinden. Dit zogenaamde People’s Network kan overal ter wereld verschillende LoRaWAN-gateways combineren op een kostenefficiënte manier.

Door bij te dragen aan dit peer-to-peer LoRa-netwerk van Helium word je beloond met HNT crypto. Zo verdien je dus direct geld met je IoT-oplossing. Doordat je er ook LoRa sensoren op kunt aansluiten, tegen een fractie van de kost van normale publieke LoRa operatoren, kan je voordeel nog groter worden. En worden business cases die voorheen niet haalbaar waren, plotseling wel mogelijk.

Hoe verandert deze trend het werk van traditionele netwerkoperators? Wordt hun bestaan bedreigd? Samen met belangrijke key note speakers gaan wij antwoord geven op deze vragen. Onze partner Nova Labs (Helium) staat stil bij de Helium-technologie, HNT crypto verdienen en de toekomst van deze technologie. CH4 Networks deelt de ervaringen met zijn Helium LoRa-netwerken en sensors in het veld.

Key note sprekers

  • John van Nijnatten – oprichter MCS;
  • Scott Kaplan – Business Development Manager Helium (Nova Labs);
  • Derk Jansen – CH4Networks.

DATUM, TIJD, LOCATIE

27 september 2022

10:00 – 11:30 uur

Online

Schrijf je hier in voor de online sessie op 27 september 2022.

NIET BESCHIKBAAR OP 27 september?

Wil je deze Smart Week of IoT sessie over Disruptieve IoT graag volgen maar ben je op 27 september verhinderd? Schrijf je dan toch in! We nemen de presentaties op en delen deze na afloop met je.

Aanmelden

Zie bovenstaande link om je aan te melden.